Vrouw/Praat Mee
626549325
Praat Mee

Zeg eens eerlijk... Wie kaft bij jou thuis de boeken?

Wie kaft bij jou thuis de boeken?

Wie kaft bij jou thuis de boeken?

Nog heel even en dan beginnen de scholen weer. Maar voordat je puber weer met haar/zijn rugzak naar school gaat, moeten er eerst nog wat boeken worden gekaft. Ga jij gezellig met je dochter/zoon in de weer met kaftpapier, plakband en schaar? Of kan je al die knutselellende niet aanzien en doe jij het liever gewoon even snel zelf? Praat mee!

Wie kaft bij jou thuis de boeken?

Wie kaft bij jou thuis de boeken?

Je probeert je kind zoveel mogelijk bij te brengen. En hoe ouder ze worden, hoe zelfstandiger ze moeten zijn. Toch? Maar misschien gaat jouw kind voor het eerst naar de middelbare school en dan is boeken kaften een klusje dat ze nog niet eerder hebben gedaan. Dan is het misschien wel makkelijker om het even snel zelf te doen. Hoe gaat dat bij jou thuis?

Praat mee

Wie kaft bij jullie de boeken? Maken jullie er een gezellige middag knutselen van aan de keukentafel? Vind je dat je dochter/zoon zelf maar moet uitvogelen hoe zijn/haar boeken het beste kan kaften?

Of wil je voorkomen dat de boeken van je kind halverwege de eerste schoolweek al uit elkaar vallen en neem jij liever het heft in eigen handen en kaft je alle boeken zelf? Hoe ging dat vroeger eigenlijk bij jou thuis? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.