Vrouw/Horoscopen
639183319
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 7 januari - Plan vast je volgende vakantie, Schorpioen

Maak nieuwe vrienden, Steenbok.

Maak nieuwe vrienden, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Maak nieuwe vrienden, Steenbok.

Maak nieuwe vrienden, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Mentaal ben je dit jaar sterk, waardoor het een goed moment is om een training of cursus te volgen en nieuwe ervaringen op te doen. De planeten werken samen om je een duwtje in de rug te geven. Financieel ziet de toekomst er rooskleurig uit, ook al doordat familie bereid is jou te steunen.

RAM

Zet de charmekraan open, teneinde je te verzekeren van steun voor je carrière en commerciële belangen. Een uitbreiding van jouw zaken naar het buitenland kan met problemen gepaard gaan door toedoen van ambtenarij of rechtsspraak.

STIER

Je kunt je vandaag aangetrokken voelen tot wonderlijke mensen, plaatsen en dingen. Een tentoonstelling of concert kan jou rijp maken voor andere opvattingen en ideeën. Verdiep je in een reis of afwijkende plek om te werken.

TWEELINGEN

Er kunnen heel wat klussen op jou liggen te wachten. Maak een plan, want op één dag kun je maar een beperkte hoeveelheid werk verzetten. Maak een lijst en houd je er aan. De tijd die jij aan organisatie besteedt, verdien je terug.

KREEFT

Dromen kunnen het moeilijk maken je aandacht bij het leven van alledag te houden. Je zult makkelijk over te halen zijn om te spijbelen. Blijf verstandig en laat je niet manoeuvreren in een situatie die jouw toekomst kan benadelen.

LEEUW

Steek, als jouw geestkracht en vitaliteit vandaag aan de lage kant zijn, geen inspanning in kleine klusjes maar werk samen met collega’s. Verwacht als chef niet meer van je staf dan waartoe deze in staat is en toon geen misprijzend gezicht.

MAAGD

De komende tijd krijg je te maken met liefde, hobby’s, persoonlijke genoegens en sociale interesses. Je kunt op een zekere mate van populariteit rekenen, maar moet ervoor waken je niet te veel uit te sloven om de aandacht te trekken.

WEEGSCHAAL

Gedraag je niet als slachtoffer als jouw welzijn of gezondheid in het geding is. Ga naar een arts en verzeker je van de nodige zorg als je je niet lekker voelt. Een stevige dosis optimisme is vaak de beste remedie tegen klachten.

SCHORPIOEN

Alles wijst op een plezierige dag doorspekt met goede berichten en de mogelijkheid nieuwe vrienden te maken. Een goede verstandhouding met leidinggevenden lijkt verzekerd. Plan vast jouw volgende vakantie.

BOOGSCHUTTER

Je kunt met uitdagende problemen en met hectische en moeilijk beheersbare situaties te maken krijgen. Als jouw enthousiasme en energie tanen, zul je blij zijn dat het weekend in zicht is. Behoud je no-nonsens houding.

STEENBOK

De komende tijd heeft de kosmos invloed op de manier waarop jij je uitdrukt. Het verlangen aansluiting te zoeken met anderen gaat hand in hand met het vermogen om compromissen te sluiten. Maak nieuwe vrienden.

WATERMAN

Wat jij vandaag nodig hebt is een milde vorm van sportieve inspanning. Verdiep je in een strategie die als doel heeft stress te onderdrukken als je regelmatig gespannen bent. Blijf gefocust op hetgeen je doet en laat je niet afleiden.

VISSEN

Neem een uurtje om jouw hart te volgen, ook al kom je misschien tijd te kort. Misschien kun je met jouw talent of vaardigheden naar buiten treden en de mening vragen van je medemensen. Neem jezelf serieus, maar overdrijf het niet.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.