Vrouw/Horoscopen
642328557
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 mei - Laat angst geen rol spelen, Maagd

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Met Uranus in je teken zul je op zoek blijven naar een duidelijke omschrijving van wie je bent. Je zal je imago blijven veranderen en steeds willen upgraden. Dat geldt ook voor je partner en dat maakt je liefdeleven gecompliceerd. Trouwen lijkt komend jaar dan ook onwaarschijnlijk.

RAM

Je plannen zullen steeds weer worden weggestemd als je niet leert ’nee’ te zeggen tegen andermans ideeën of niet opkomt voor je opvattingen. Blijf uit de buurt van mensen die roddels rondstrooien. Te veel spanning bezorgt je een burn-out.

STIER

Het kan een plezierige, zelfs speelse dag worden. Wanneer je je goed voelt zal ook de sfeer om je heen prettig zijn. Als je normaal al zeker van jezelf bent, zul je dat vandaag nog meer zijn. Alles wat spierkracht vereist, krijg je voor elkaar.

TWEELINGEN

Doe jezelf geen geweld aan door iets waar je geen zin in hebt, toch op je te nemen. Leun eens achterover en las een pauze in. Verwen jezelf met iets prettigs. Zakenmensen moeten zich voorbereiden op hun volgende grote slag.

KREEFT

Je bent gemotiveerd en het gezelschap van actieve lieden die dingen laten gebeuren, heeft een positieve invloed op je. Maak je deel uit van een team, dan zul je je doel bereiken en zelfs meer. Drink na het werk een glas met collega’s.

LEEUW

Zucht naar avontuur en een visie zijn nu nodig om je ambities en honger naar succes te bevredigen. Met platgetreden routine schiet je weinig op, dus houd niet vast aan een vals gevoel van veiligheid. Ga op zoek naar iets oorspronkelijks.

MAAGD

Dromen voorspellen soms de toekomst. Als je opvallende dingen hebt meegemaakt in je slaap, probeer ze dan te analyseren. Een bijzonder bericht kan je inspireren. Laat angst geen rol spelen, behalve wanneer het om geld gaat.

WEEGSCHAAL

Je kunt het gevoel hebben dat je dichter in de buurt komt van je carrièredoel. Desondanks kan een doorbraak op zich laten wachten en moet een aantal obstakels nog overwonnen worden. De vraag is of je dat echt wilt.

SCHORPIOEN

Je kunt de kans krijgen een leidinggevende positie te bekleden die precies bij je past. Ga de uitdaging aan; je zal het er beter van af brengen dan je voor mogelijk houdt. Neem niet de blaam op je van iets waaraan je niet schuldig bent.

BOOGSCHUTTER

Als je hard hebt gewerkt om in je carrière vooruitgang te boeken, kun je nu ondervinden dat het niet genoeg is om te bereiken wat je wilt. De mensen die aan de knoppen zitten, lijken erg kritisch. Je hebt een dosis geluk nodig.

STEENBOK

Je kunt een paar drukke dagen tegemoet gaan, maar wel met plezierige interactie met anderen. Laat je persoonlijkheid stralen en gebruik je charme, zodat je schittert in aanwezigheid van mensen die je kunnen inspireren.

WATERMAN

Als je gisteren niet bent geconfronteerd met kapotte apparaten, dan kunnen zich vandaag problemen voordoen. Houd een alternatief plan achter de hand als een gebeurtenis vervalt. Zit niet bij de pakken neer en bestel een pizza.

VISSEN

Zet problemen van je af en klaar de lucht. Zeg en schrijf eerlijk en duidelijk wat je te zeggen hebt. Bespreek openhartig met een vriend(in) of geliefde een kwestie die jullie beiden aangaat. Een sollicitatie verloopt beter dan verwacht.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo