Vrouw/Seks & Relaties
64629985
Seks & Relaties

Deel 94: 'Ik kan alleen nog maar aan jou in die bikini denken'

Het gezicht van Josien stond op onweer toen ze mij achter zich zag staan, maar ze herstelde zich snel. Ze legde haar hand op Marks rug en trok hem mee, weg uit mijn zicht. En ik voelde een steek van jaloezie toen zij haar hand vervolgens langs zijn billen liet glijden en hij haar in haar nek kuste. Ze hadden toch zo’n slecht huwelijk? Zo zag het er bepaald niet uit!

Ik zat enorm in dubio of ik nu aan Mark kenbaar moest maken dat ik ook in zijn hotel zat of dat ik me gedeisd zou houden en het op een ‘toevallige’ ontmoeting uit moest laten draaien. Tot mijn grote frustratie zag ik ze de rest van de dag nergens meer, waar ik ook zocht. Uiteindelijk trok ik een minuscule bikini aan en ging in een stoel naast het zwembad liggen.

Telefoon

Helaas had Maarten, de enge man van mijn zus, hetzelfde bedacht en plofte in de stoel naast me. Hij zwaaide met een telefoon voor mijn neus. “Wie is David?”

“Hoezo?” “Hij stuurt Frederique een appje waarin staat dat hij haar mist.” Onwillekeurig voelde ik me wéér jaloers worden. David vond mij toch leuk? Wat moest hij dan met mijn zus?

Zwembad

“David is de neuroloog van pappa,” antwoordde ik met tegenzin. “Ik denk dat hij een grapje maakt.”

“Dat denk ik helemaal niet,” zei Maarten met een verbeten gezicht. “Ik geloof dat er meer aan de hand is.” En met een grote boog gooide hij de telefoon van mijn zus het zwembad in. “Zo, nu kan er tenminste niet meer geappt worden.”

“Doe even normaal!” Ik verhief mijn stem en zag de andere gasten naar ons kijken. “Blijf met je poten van haar spullen af!”

Maarten begon ook te schreeuwen. “Hoer! Door die vreemdgaanderij heb jij Frederique op een idee gebracht!” “Alsof jij zo netjes bent! Je zit zelfs op Second Love!”

Maarten hief zijn hand naar me op en ik dook behendig weg. “Je wou me slaan? Ik weet niet hoe gezellig het is op een Spaans politiebureau, maar ik kan me leukere plekken voorstellen.” En vervolgens stond ik op en beende ik weg, richting de hotelkamer van mijn zus.

Stringbikini

Pas in de lift realiseerde ik me dat ik slechts gehuld was in een stringbikini en ik voelde me ineens héél bloot. Hoe had ik nu zo stom kunnen zijn om niets aan te trekken? Nou ja, mijn zus waarschuwen was belangrijker.

Píng! De liftdeuren sprongen open en daar stapten Mark, Josien en de kinderen in. Josien had een enorm gewaad aan. Was ze nu weer dikker geworden?

Mark keek met een mengeling van verbazing en opwinding naar mijn lichaam. “Wat doe jij nou hier?” “Ik ben met mijn zus en haar gezin op vakantie,” antwoordde ik timide. Zou hij daadwerkelijk geloven dat het toeval was dat ik hier ook zat?

Liefdesbaby

Gelukkig stopte de lift toen op mijn verdieping. Ik wurmde me langs een woedende Josien en zette een sprintje naar de kamer van Frederique en Maarten.

“Waarom heb jij zo weinig aan?” “Geen tijd,” siste ik. “Maarten heeft je telefoon in het zwembad gegooid! Je kreeg een appje van David.” Frederique wierp een blik op haar kinderen. “Kunnen we even naar de gang?”

“Ik ga scheiden,” zei ze. “Wat?!” “David en ik hebben voor elkaar gekozen. Hij heeft het zijn vrouw al verteld.” “En hij wil helemaal geen kinderen!”

“Wel van mij,” ze kreeg een dromerige blik in haar ogen. “We hebben het zelfs al over een liefdesbaby gehad.” En wéér werd ik jaloers. Waarom koos David wel voor haar en niet voor mij? En waarom had ik geen minnaar die zijn vrouw verliet?

Zwembroek

Ik zette een opgewekte glimlach op. “Zal ik de kinderen meenemen naar het zwembad? En Maarten naar boven sturen? Het lijkt me goed als jullie met elkaar praten.”

En daar piepte mijn telefoon. Een foto van Mark in zwembroek in kennelijke staat. ‘Ik kan alleen nog maar aan jou in die bikini denken. Kunnen we elkaar even zien?’ ‘Nu?’ Ik wierp een blik op mijn neefje en nichtje. Die kon ik wel naar de miniclub brengen. ‘Waar dan?’ ‘In het stoombad bij de sauna. Daar is overdag bijna nooit iemand.’

Ik had gelukkig wel de tegenwoordigheid van geest om nu wel een strandjurk over mijn hoofd te trekken en zette spoed naar de fitnessruimte waar ik inderdaad een leeg stoombad aantrof.

Weer een appje.

‘Kleed je uit en ga met je ogen dicht op een van de banken liggen’.

Oh! Durfde ik dat? Er hingen bordjes met NO SEX aan de muur! Maar oké. Alles om hem een plezier te doen.

Bewakers

En toen hij eenmaal binnen was en ik zijn vingers en tong over mijn hele lichaam voelde glijden vergat ik de hele wereld om me heen. Dit was de hemel. Misschien nog wel beter dan de hemel. Ik voelde me nergens beter dan in zijn armen. We waren voor elkaar gemaakt, dat wist ik zeker. En hij voelde het ook. Bovendien zou Josien nooit zoiets doen, daar was ze veel te braaf voor.

Zie je? Met mij was hij veel beter af.

Maar net toen ik bovenop hem zat, vloog de deur open. Twee bewakers in uniform keken ons boos aan. “Aankleden en meekomen,” zei er één streng. Mark vloog overeind en keek me bang aan. Oei. Wat voor gevolgen zou dit gaan hebben?

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom 'Dagboek van een minnares'. Hier lees je alles wat je moet weten.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.