Vrouw/Opgebiecht
647295187
Opgebiecht

Opgebiecht

’En toen gaf ik over... óp hem!’

In de rubriek Opgebiecht kun je - anoniem - je geheim delen. Vandaag vertelt een lezeres over een wel heel gênante eerste - en meteen ook laatste - date.

Brandon en ik leerden elkaar online kennen en ik moet toegeven: ik viel als een blok voor zijn profielfoto. Na een paar dagen met hem te hebben gechat, bleek hij ook nog eens heel lief en intelligent en besloten we elkaar in het echt te ontmoeten.

Wodka

We spraken af in een goed aangeschreven en knus steakrestaurant in de Amsterdamse binnenstad. Ik was bloednerveus en had thuis al lichtelijk hysterisch - denk: ‘Waarom heb ik nou niks leuheeeeeeuks?!’ - voor de kledingkast staan snikken.

Nog voordat ik de deur uitging, nam ik een paar flinke slokken wodka tegen de zenuwen en stapte vervolgens zelfverzekerd het restaurant binnen. Hij zat al netjes op me te wachten en zag er in het echt nóg leuker uit.

Buik

Tot mijn grote opluchting zag ik dat er een glas wijn voor zijn neus stond. Prima, ik kon ook nog wel wat gebruiken. We kletsten honderduit en werden met ieder glas losser en luidruchtiger en we vonden elkaar steeds leuker.

Tot ons geluk had het restaurant ook cocktails en na het diner en een stuk of drie glazen wijn, besloten we een aantal mixjes te proberen. De daiquiris, mai tais en mojito’s volgden elkaar in rap tempo op en voor we het wisten was het 2 uur ’s nachts en ging het restaurant sluiten. Pas toen ik opstond realiseerde ik me dat ik écht veel te veel had gedronken. Mijn hoofd was enorm zwaar en in mijn buik rommelde het gevaarlijk.

Zoenen

Eenmaal buiten leek het wat beter te gaan, de frisse lucht deed me goed en ondanks dat ik Brandon wat wazig zag, zag-ie er nog steeds uit om op te eten. Dat gevoel bleek wederzijds: onderweg naar de bushalte drukte hij mij in een steegje tegen de muur en begon me hartstochtelijk te zoenen.

Eerst genoot ik met volle teugen, maar na een paar minuten voelde ik me beroerd worden. De heftige lucht van zijn aftershave, de druk van zijn warme lichaam op mijn volle buik, de spanning… Wát het precies triggerde weet ik niet, maar het warme, borrelende gevoel in mijn maag kan ik mij nog altijd goed herinneren.

Geblokkeerd

Even dacht ik dat het vlinders waren, maar nog geen seconde later kwamen de spareribs naar boven en leegde ik mijn volledige maaginhoud op Brandons schouder en borstkas.

Vol walging keek hij van mij naar zijn shirt. Terwijl Brandon zich naar de dichtstbijzijnde kroeg haastte om zichzelf van mijn braaksel te ontdoen, ben ik stiekem weggegaan. Ik heb de eerste en beste nachtbus gepakt die ik tegenkwam - gelukkig de juiste - en viel thuis in een diepe slaap.

De volgende ochtend was Brandons profielfoto niet langer zichtbaar op WhatsApp en had hij mij geblokkeerd op Facebook en Instagram. Misschien maar beter ook, want dit had ik nooit goed kunnen praten. En ik heb mijn lesje geleerd; voor mij gaan daten en alcohol niet samen!

Wanneer dit naar meer smaakt...

Nu in de winkel: de nieuwe VROUW Glossy met 124 pagina’s vol smeuïge verhalen. Deze speciale Opgebiecht special staat boordevol gênante momenten, sappige ontboezemingen, herkenbare blunders en ander vermakelijk ’leed’. Verder keken we mee met ’Instagram-moeders’ en weigeroma’s en hebben we de grote najaarshoroscoop. Je vindt de Glossy in de schappen van de supermarkt en de boekwinkel!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.