Nieuws/Vrouw
647812323
Vrouw

Over en uit... 6 opmerkelijke manieren om het uit te maken

Kan Valentijnsdag jou gestolen worden, sterker nog: wil jij juist van je huidige geliefde af? We hebben even met je meegedacht en de meest opmerkelijke manieren om het uit te maken voor je verzameld. Op eigen risico, dat wel.

1 Een bossie, een bossie...

Bloemen zijn nog altijd een populair cadeau om je wederhelft mee te verrassen op Valentijnsdag. FloraHolland verhandelde vorig jaar maar liefst driehonderd miljoen bloemen. In 2017 idem. Ook planten gingen bij FloraHolland als warme broodjes over de toonbank, met een verkoopcijfer van 25 miljoen. Nu onze tip: wil je een punt achter je relatie zetten? Geef dan een bos dode bloemen. Je hoeft ze niet eerst zelf te laten verwelken - een verwelkte bos bloemen bestellen kan gewoon via bijvoorbeeld Pleurop.

2 Uitmaak-workshop

Bij diezelfde Pleurop kun je een zogenaamde 'uitmaak-workshop' volgen, waar je alle fijne kneepjes van 'het vak' leert. Als klap op de vuurpijl is er vanavond in Amsterdam het Single Feestje. Kun je meteen je nieuwe status vieren. En dan op de dansvloer niet meteen weer verliefd worden hè!

3 Een kaartje

Geen zoetsappige kaart met glimmend rood hart, maar een exemplaar met bijvoorbeeld de tekst Goodbye, Mr. Wrong of Keep calm… Het is over en uit.

4 Daar zit een luchtje aan

Wil je letterlijk je stinkende best doen om je relatie te beëindigen? Geef dan je (ex)geliefde een niet zo lekker luchtje. Het recept is simpel: men neme een goedkoop flesje, giet daar wat schoonmaakazijn, visolie of een stinkende vloeistof naar keuze in. Wikkel er het lelijkste papiertje omheen en geef het zonder glimlach. De boodschap is dan wel duidelijk…

5 Geen seks

Uit onderzoek blijkt dat een op de tien Nederlanders zijn/haar partner weleens seks cadeau heeft gedaan op Valentijnsdag. Dat gaat er dit jaar dus even niet van komen. Want het moment waarop je partner avances maakt, is het punt waarop jij het overneemt en hem/haar vertelt waar het volgens jou op staat. Een beetje hard, maar wel effectief, denken we zo.

6 Een stomme brief

Ben je niet zo’n prater, maar wil je wel uitleggen waarom je jouw partner liever kwijt dan rijk bent? Schrijf dan een brief. Wil je extra origineel zijn, stel dan je epistel op in dichtvorm of maak er een lijstje van.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.