Vrouw/Horoscopen
655939204
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 13 september - Pas op voor frustraties, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Je kunt dit jaar hoogtepunten in de liefde en passie beleven; fantastische ervaringen. Je beseft dat emotionele betrokkenheid even belangrijk is als fysieke seks en dat jouw ideeën moeten stroken met die van je partner. Van groot belang is ook dat daarover helder kan worden gecommuniceerd.

RAM

De kosmos is je goed gezind, maar je kunt desondanks te maken krijgen met persoonlijke frustraties. De start van een lucratieve onderneming zal voor opwinding zorgen. Shoppen kan een goed middel zijn om te blijven glimlachen.

STIER

Juist als je denkt een situatie te doorzien, kan deze veranderen. Stel je flexibel op, dan blijf je alles de baas. Wees bereid een offer te brengen om een begeerd doel te bereiken. Verlangen naar sensatie kan je in een moeilijk parket brengen.

TWEELINGEN

Hoewel je niet bekendstaat om je spontaniteit, kan het geen kwaad eens een voorbeeld aan anderen te nemen en iets te doen wat afwijkt van jouw routine. Begin nu liever niet aan een nieuw project; stel het een paar dagen uit.

KREEFT

Emoties kunnen je vanochtend het gevoel geven in een snelkookpan gevangen te zitten. Haal diep adem, dan doe je niets waar je spijt van krijgt. Houd in de zakenwereld rekening met sterke tegenspelers en blijf ver van alles wat illegaal is.

LEEUW

Er kunnen problemen aan het licht komen die betrekking hebben op een familielid. Maak je niet nodeloos zorgen; soms kan er niet meteen iets worden gedaan om een situatie te verbeteren. Bewaak de balans tussen privé en professie.

MAAGD

Probeer een evenwichtig perspectief te bewaren in weerwil van jouw wens alles en iedereen tegen te werken of in de steek te laten. Jouw onrust gaat voorbij, waarna je een oplossing vindt voor een onverantwoorde daad of impuls.

WEEGSCHAAL

Kwesties rond gezamenlijke financiën, verzekeringen of belastingen kunnen emoties oproepen. Denk nog eens na over een financiële verplichting die je bent aangegaan. Betaal schulden en probeer spaargeld wijs te investeren.

SCHORPIOEN

Een onrustige nacht kan tot irritatie leiden, waardoor je geneigd bent van je af te bijten. Een romance kan wonderlijke gevolgen hebben, waardoor angst zich van je meester kan maken. Vertrouw je intuïtie inzake een eerste indruk.

BOOGSCHUTTER

Het vermogen om te zeggen wat je op het hart hebt is een machtig stuk gereedschap waarover je beschikt. Je bent nu in staat tot de kern van kwesties door te dringen en verborgen zaken te ontrafelen. Neem de leiding.

STEENBOK

De kosmos zorgt voor opwinding en verwachting. Artiesten in de dop kunnen zich inschrijven voor een cursus die hen de juiste techniek bijbrengt. Je bent nu creatief. Je staat aan de vooravond van een belangrijke gebeurtenis.

WATERMAN

Duidelijk kunnen zeggen waar het op staat, is vandaag jouw sterkste troef. Je kunt anderen richting geven. Een jeugdherinnering zal je aan het denken zetten over alles wat er tussen toen en nu in je leven is gebeurd.

VISSEN

Alleen als je bent voorbereid op storing en ongerief, zul je opgewassen zijn tegen alles wat deze dag kan brengen. Gebruik geen apparaten die niet goed functioneren. Kijk in jouw agenda of je geen dubbele afspraken hebt gemaakt.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.