Vrouw/Dagboek van een minnares
660380267
Dagboek van een minnares

Deel 175: ‛Ik heb zin om je in te wijden in de damesliefde’

Ik zette me schrap toen stagiaire Tamara op me af kwam lopen. Ik kon me voorstellen dat ze razend was omdat ik haar midden in de winter – ook al was het vrij zacht buiten – in de sloot had geduwd. “Wat leuk dat je ook in Breda bent,” zei ze. “Zullen we een biertje halen?” Hoorde ik dat nou goed? Ze deed aardig tegen me! “Misschien moet ik eerst iets eten,” zei ik. “Ik val om van de honger.” “Ik ga met je mee,” zei Tamara. “Dan kunnen we meteen even praten.”

Toen we allebei met een enorme puntzak frites met mayonaise in onze hand op straat stonden, keek ik even opzij. Ze zag er helemaal niet boos uit. Wel heel lief met die lange krullen onder een stewardessenhoedje. Ze was klein en popperig, met blozende wangen en glanzende ogen.

“Ben je niet kwaad?”

“Welnee, waarom zou ik? Ik vond het juist aardig dat je achter me aan sprong,” zei ze vrolijk. “Je duwde me toch niet expres de plomp in? Maar vertel eens, hoe zit het nou tussen jou en Mark?”

Klassiek verhaal

“Mark en ik hebben drie jaar een verhouding gehad,” zei ik somber. “Het klassieke verhaal van de baas met zijn secretaresse. Ik ging met hem mee op zakenreis, ik kreeg cadeautjes en we deelden minstens één keer per week het bed, bij mij thuis of in een hotel. Tja, en op een gegeven moment kwam zijn vrouw erachter en toen begon het gezeik.”

Tamara propte een paar frietjes in haar mond. “Mark is een leuke en knappe man en het is ook fijn dat hij geld heeft. Maar hij zal nooit bij zijn vrouw weggaan, tenzij ze hem de deur uit zet.”

Profiteren

“Hebben jullie iets met elkaar?”

“Nee joh. We zijn een paar keer met elkaar naar bed geweest. Hij profiteert van mij, want ik ben jong en hou van seks, en ik profiteer van hem, want als arme student heb ik geen geld voor dure kleren en restaurants.”

Ik voelde tranen omhoog komen en Tamara sloeg een arm om me heen. “Niet huilen! Dat is hij niet waard. Je kan twee dingen doen. Of je gaat naar hem terug en geniet van wat je van hem krijgt, of je blijft bij hem uit de buurt.”

“Dat heb ik geprobeerd. Ik heb een relatie gekregen met iemand anders en ik ben met nog een andere man naar bed geweest. Maar ik blijf gewoon verliefd op Mark. Ik kan hem niet uit mijn hoofd zetten.”

Tijdverdrijf

“Troost je: hij jou ook niet. Toen ik over jou begon, heeft hij eerlijk tegen mij gezegd dat hij nog steeds hartstikke gek op jou is.” “Echt?” Ik geloofde er niks van. “Ja.” “En jij dan?”

“Ik ben een aangenaam tijdverdrijf om jou te vergeten. En maak je om mij niet druk, want ik ga binnenkort stage lopen in Berlijn. Dus dan ben je van mij af.” Ze gooide het lege zakje in de prullenbak. “Zullen we weer naar binnen gaan? Ik heb zin om iemand te versieren.”

Selfie

Binnen in de overvolle kroeg gingen we op zoek naar Fleur, die stond te tongzoenen met een man die als piloot was verkleed. Ze gingen totaal in elkaar op en ik was bijna jaloers op de intensiteit waarmee de zoen gepaard ging. Ik had ook zin om zo gezoend te worden. Maar niet door zo’n dronken gast, maar door een leuke man. Door Mark natuurlijk.

Tamara keek naar me en knipoogde. “Kom, we maken een selfie en sturen die naar Mark. Die snapt daar natuurlijk niks van.” Ze stak haar tong in mijn oor en maakte een paar foto’s. “Dat vindt hij vast geil.”

Vervolgens pakte ze mijn schouders beet. “Het is carnaval! Ontspan je nou toch eens een beetje!”

Dansende krullen

Ik liet me met haar meevoeren door het café. Iedereen danste, lachte en was vrolijk. Ik dronk een biertje en toen nog één. Fleur was nergens meer te bekennen. Zou ze met die piloot zijn meegegaan?

Ik keek naar Tamara. Ik snapte wel wat Mark in haar zag. Met die dansende krullen en grote ogen had ze wel iets weg van een jongere Katja Schuurman. Naast haar voelde ik me plomp, dik en oud. Ik zag mannen naar haar staren, maar het leek alsof ze het niet merkte. Ze keek eigenlijk alleen naar mij.

“Je bent mooi, weet je dat?” “Wat zeg je?” “Dat je mooi bent. Ik heb zin om met je te zoenen.”

Mengsel van parfum, zweet en… vrouw

Ze sloeg haar armen om me heen en kuste me vol op mijn mond. Ik voelde haar haren kriebelen tegen mijn wang en rook een mengsel van parfum, zweet en… vrouw. Ik deed een stap achteruit.

“Wat doe je?”

“Jou zoenen. Ik vind je lekker.”

Een beetje verschrikt keek ik om me heen. Maar niemand leek acht op ons te slaan. Ze deed weer een stapje dichterbij en kuste me opnieuw.

Zoet, met een vleugje bier

Het was vreemd. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend. Haar lippen en tong waren zacht, veel zachter dan die van een man. Ze smaakte zoet, met een vleugje bier. Het was eigenlijk best lekker. Ik kuste haar terug en sloot mijn ogen. En zo stonden we een tijdje, tot een paar dronken kerels begonnen te brullen dat ze met ons mee wilden doen.

Met een schok kwam ik terug in de werkelijkheid. Tamara lachte. “Misschien moeten we naar huis gaan,” zei ze. “Ik heb zin om je in te wijden in de damesliefde, want volgens mij heb je daar nog niet zoveel ervaring mee, of wel?”

Ik schudde van nee. Dat mislukte trio kon je tenslotte niet echt meetellen.

“Dus wat denk je ervan, Laura? Wil je vannacht het bed met me delen?”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik dan hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.