Vrouw/Praat Mee
6604796
Praat Mee

Praat mee

Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen?

Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen?

Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen?

Iedereen heeft er last van, de stijgende supermarktprijzen. Door de inflatie zijn de boodschappen bijna één vijfde duurder, stelt marktonderzoeker GFK na onderzoek. Om geld te besparen, zullen veel mensen waarschijnlijk meer koopjes gaan jagen. Ga jij nu vaker de supermarktprijzen vergelijken?

Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen?

Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen?

Een gezin bestaande uit vier personen is gemiddeld 1500 euro meer per jaar kwijt aan boodschappen dan een jaar geleden, meldt GFK. De grootste prijsstijgingen zijn te zien in de pasta-, brood- en zuivelschappen van de supermarkt. Daarentegen zijn chocolade, schoonmaakartikelen en bananen vrijwel niet duurder geworden.

Folders vergelijken

Om de hoge prijzen te compenseren kunnen mensen meer gebruik maken van aanbiedingen van supermarkten. Hierbij kunnen ze de folders vergelijken en hun boodschappen verspreiden over verschillende supermarkten. Zo is bijvoorbeeld de ene week de groente het goedkoopst bij de Albert Heijn, maar zal je een week later naar de Dirk gaan hiervoor.

Reactie

Monique zegt dat wc papier wel drie euro duurder is geworden.

Sabr benoemt dat boodschappen zo duur zijn geworden, dat het niet meer te doen is.

Cita geeft aan wel de prijzen bij supermarkten te vergelijken.

Wat denk jij? Vergelijk jij nu vaker de supermarktprijzen door de prijsstijgingen? Of doe jij nog steeds je boodschappen bij één en dezelfde supermarkt? Praat mee op onze Facebookpagina!

Wil je niets van VROUW missen?

Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.