Nieuws/Vrouw
661531067
Vrouw

Omdat niet iedereen is gezegend met een pronte Kardashian-cup

vrouw met blote rug

vrouw met blote rug

Elke week neemt VROUW de proef op de som. Proefkonijnen Enith Oostlander en Jiska Fischer delen hun ervaringen: van nepnagels tot plak-beha's. Deze week test modeverslaggever Jiska de Magic Bodyfashion Backless Beauty Strapless Beha.

vrouw met blote rug

vrouw met blote rug

Wat

MAGIC Bodyfashion BACKLESS BEAUTY - Strapless BH - skin

Prijs

€29,95

Belofte

De Backless Beauty Strapless bh belooft nogal wat: 'hij is onzichtbaar onder kleding en geeft toch optimale ondersteuning'. Eindelijk. De jurkjes met open rug kunnen uit de kast. Ik herhaal: de jurkjes met open rug kunnen uit de kast! Dat is fan-tas-tisch nieuws.

De rug is een ondergeschoven kindje wat mij betreft. De eeuwige beenpartij en het welbekende deco stelen ál-tijd de show, geheel ten onrechte als je het mij vraagt. De rug is een ondergewaardeerd lichaamsdeel waar men te weinig mee pronkt.

Sexappeal

Aan het sexappeal ligt het niet; denk aan een jurk gesloten van voren en open van achteren. Dat is classy, welopgevoed, beschaafd EN sexy, stout en ondeugend tegelijk. Je schoonmoeder kan er geen sneer over maken, en je vriend is in extase (en wellicht je schoonvader ook). Iedereen happy. Nee, een ode aan de rug lijkt mij hier meer dan op zijn plaats.

Enfin, we zijn dus blij met het Backless Beauty-concept, want tot die tijd kon ik de rug niet fatsoenlijk 'vieren'. We zou nou eenmaal niet allemaal gezegend met een pronte boezem a la Kim Kardashian, om maar een dwarsstraat te noemen.

Een beetje ondersteuning van de uitgeputte deco - of wat daarvan over is - kan namelijk geen kwaad. Tot slot belooft de fabrikant dat de beha makkelijk is aan te brengen en bovendien gewoon wasbaar is. Een welkome bonus!

Werkt het?

Het is even hannesen, met name als je je verkleedt in een wc van één bij één (dat is weer een ander verhaal) en tel daar de snikhitte van de dag bij op: geen gouden combi. Maar dat deert niet, ik ben nog steeds dolenthousiast dat ik eindelijk mijn mooie Acne-top met open rug aankan. Het is niet de schuld van de beha dat het vandaag 40 graden is en dat ik een ruimte kleiner dan een paskamer heb uitgekozen om me gereed te maken voor het feestje.

Na meerdere keren 'misplakken', heb ik mijn bescheiden vriendinnetjes verzameld in de pads, die sec gezien nog het meest doen denken aan de tijd van tepelcompressen als toegift na de bevalling (de gifbeker was nog niet leeg). Met dat verschil dat deze pads blijven kleven en ze bij elkaar worden gehouden door een klemmetje in het midden dat nog een gratisenvoorniets push up effectje verzorgt.

Enfin, werkt het? Ja het werkt. Ze blijven kleven, ondanks de tropische temperaturen (lees: zweetdruppeltjes in de buurt van het potloodtestgebied). Ik moet erbij zeggen dat ik toch vreesde dat ze elk moment onder mijn (wijde) topje vandaan kwamen bungelen. Grote kans dat dit risico vermeden kan worden met een strak jurkje. Ik heb de toverbeha tijdens het feestje nog eens stevig tegen me aangeduwd - voor de zekerheid - en hij heeft goed gehouden. Dus ja, het werkt!

Feedback

De kleur. Kunnen we daar wat aan doen misschien? Flamingo pink is ook leuk, of zwart kant.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.