669146
Vrouw

Positief nieuws

Datingrealiteit: hoe singles elkaar anno 2015 écht ontmoeten

De een loopt de ware tegen het lijf in de kroeg, de ander wordt smoorverliefd met een beetje hulp van een datingsite en weer een ander vindt de liefde op een wel heel toevallig moment. Op de nieuwe Instagrampagina the way we met kun je al deze bijzondere liefdesverhalen vinden. En zeg nou zelf: op een regenachtige dag als deze is er toch niets fijner dan wegzwijmelen bij romantische liefdesverhalen?

'Het échte verhaal van Mr. en Mrs. Smith'

 

"Ik ontmoette Craig Smith voor het eerst toen hij een uitnodiging voor de bruiloft van onze gezamenlijke vriend Jarrod in de brievenbus gooide. Het was direct raak! Ik vond het een ontzettend leuke man, maar deed er verder niets mee aangezien ik een relatie had. We zagen elkaar opnieuw op de bruiloft van Jarrod en raakten in gesprek. Toch verloren we elkaar na die romantische dag uit het oog.

Niet snel na de bruiloft strandde mijn relatie en ik was de hoop in de liefde een beetje verloren. Ik vroeg mij af of ik de ware ooit nog tegen het leven zou lopen. Iets wat sneller zou gebeuren dan ik dacht. Jarrod en zijn vrouw Ria hadden namelijk een plan bedacht om ons met elkaar in contact te brengen omdat ze wisten dat we elkaar stiekem wel heel erg leuk vonden.

Negen maanden na de bruiloft kwamen we weer in contact en een date volgde. Wat er daar gebeurde was zó bijzonder. We ondekten tijdens onze eindeloze gesprekken dat we allebei de droom hadden om ontwikkelingswerk in Afrika te doen. Het is zo bijzonder om precies dezelfde passie te delen. Het voelde zo goed allemaal.

Na ons eerste afspraakje ging het dan ook in sneltreinvaart. Zes maanden na onze eerste date ging Craig op zijn knieën en vier maanden daarna waren we getrouwd. We zijn nu een half jaar man en vrouw en nog steeds dolgelukkig. We zeggen altijd: dit is het échte liefdesverhaal van Mr. en Mrs. Smith."

'Soms moet je gewoon durven vragen!'

"Ik was 27 en helemaal klaar met daten. 'Als een man niet gewoon naar mij toe kan komen om mij uit te vragen, dan hoeft het van mij niet meer', is wat ik tegen mijn vriendinnen zei. Gebeden die niet snel daarna verhoord werden tijdens een warme zomeravond in het park.

Ik was aan het frisbeeën met vriendinnen toen een zelfverzekerde, knappe man op mij afliep. 'Heb je al een relatie?', is wat hij op de man af vroeg. Ietwat beduusd beantwoordde ik zijn vraag met een 'nee'. 'Dan moeten we zeker een keer uitgaan', opperde hij.

Inmiddels zijn we al vijftien jaar samen en zijn we de trotse ouders van twee prachtige kinderen. Mijn advies? Soms moet je gewoon durven vragen!"

'Oeps, foutje!'

 

"Ik heb mijn partner Jake ontmoet via Facebook. Zijn naam verscheen in mijn vaders lijst met 'mensen die je misschien kent'. Mijn vader beweert dat hij heel per ongeluk op de vriendschapsknop drukte. Of dat het geval is, betwijfel ik tot de dag van vandaag.

Twee dagen na zijn verzoek kreeg ik een bereicht van een ontzettend knappe jongen, genaamd Jake: 'Hey, volgens mij hebben wij elkaar nog nooit ontmoet, maar jouw vader heeft mij toegevoegd op Facebook. Kan dat kloppen?', is wat hij schreef.

Ik schaamde me voor deze actie van mijn vader, maar uiteindelijk heeft zijn 'foutje' verrassend goed uitgepakt. Jake vroeg mij mee uit en niet snel daarna werden we smoorverliefd. Inmiddels hebben we samen een zoontje en zijn we dolgelukkig."

Bijzondere liefdesverhalen

Ben jij de liefde van je leven ook op een bijzondere manier tegen het lijf gelopen en wil je jouw verhaal met ons delen? Stuur dan je verhaal inclusief foto en je contactgegevens naar oproep@vrouw.nl en dan nemen wij contact met je op!