Vrouw/Horoscopen
671542440
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 17 mei - Durf in de liefde wat meer, Ram!

Blijf ook op je gezondheid letten, Stier!

Blijf ook op je gezondheid letten, Stier!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Blijf ook op je gezondheid letten, Stier!

Blijf ook op je gezondheid letten, Stier!

VANDAAG JARIG

Met je carrière lijkt het stroomopwaarts te gaan; promotie of loonsverhoging is mogelijk. Anderen zullen naar je opkijken en daar zul je je naar moeten gedragen. Blijf ook op je gezondheid letten en voorkom dat je immuunsysteem aftakelt door gebrek aan rust en/of lichaamsbeweging.

RAM

Degenen die je goed kennen waarderen je openhartigheid en inzichten. Sta dwarsliggers niet toe aan je goede inborst te twijfelen. Financieel gaat het de goede kant op, mits je geen onherstelbare fouten maakt. Durf in de liefde wat meer.

STIER

Het kan een plezierige dag worden zonder conflicten. Ga echter niet te veel je eigen gang. Je vindt de komende weken geluk op je pad, zowel op je werk als tijdens activiteiten buitenshuis. Waarmee je nu begint kan succesvol worden.

TWEELINGEN

Je zal je niet aan je verantwoordelijkheden kunnen onttrekken. Bedenk dat verplichtingen ook een lucratieve kant kunnen hebben. Verdiep je in de wortel van het kwaad als kinderen je vertrouwen beschamen.

KREEFT

Begin de week met aandacht voor geldzaken en zet naast elkaar wat je verdient en uitgeeft. Elke cent die je bespaart is meegenomen. Kijk ook naar hetgeen je bezit en wat je anderen schuldig bent. Het lijkt verstandig een schuld af te lossen.

LEEUW

Het kan een mooie dag worden. Je hebt de beste troeven in handen als je bereid bent je aan te passen. Een huiselijk project kan boven verwachting slagen. Probeer niet koste wat het kost in net zo’n dure auto te rijden als de buren.

MAAGD

Een tedere stemming maakt deze dag geschikt voor een romantische toenadering of het aanhalen van banden met naasten. Ga met je allerliefste iets gezelligs doen en amuseer je. Relativeer domme opmerkingen van bemoeizieke mensen.

WEEGSCHAAL

Anderen vinden je vandaag op je best, maar zelf vind je dat misschien niet. Laat routinewerk eens liggen en zoek oude vrienden op voor een leuk gesprek. Ook als je tevreden bent met je leven kan enige verandering geen kwaad.

SCHORPIOEN

De noodzaak iets af te maken laat geen tijd over voor andere dingen, dus doe de deur op slot en zet je gsm uit. Als je dat niet doet zal zich dat wreken op je gezinsleven of je raakt gefrustreerd als je niet 100% fit bent.

BOOGSCHUTTER

Doordat je in een rustige, contemplatieve stemming kunt zijn, zal je minder dynamisch zijn dan anders. Besef dat je jezelf in het nauw drijft als je onduidelijk bent. Keer het tij als mensen anders reageren dan je verwacht.

STEENBOK

Een sfeer van warme gevoelens kan je in een bespiegelende stemming brengen. Pas op voor plagerij; laat je niet op de kast jagen. Bewaar afstand van mensen die gouden bergen beloven; in een luchtkasteel kun je niet wonen.

WATERMAN

Een gunstige dag om nieuwe mensen te leren kennen. Poets je uiterlijk op en presenteer je zo goed mogelijk. Dromen zijn niet altijd bedrog; tracht ze te analyseren. Laat mensen hun gang gaan als ze je willen helpen.

VISSEN

Alles wijst erop dat dit het begin kan zijn van een actieve en interessante periode. Het gevoel dat je de wereld aan kunt helpt de lastigste hindernissen te overwinnen. De mensen die je omringen waarderen jou en je kennis.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.