Vrouw/Seks & Relaties
673349422
Seks & Relaties

The Polyamorie Files deel 11: Dit is het moment waar ik al dagen naar verlang

EyeEm Mobile GmbH

EyeEm Mobile GmbH

Ella (40) en Jeff (41) hebben twee kinderen en zijn ruim 14 jaar gelukkig getrouwd. Ella ontvangt een bos rozen van Marvin en mag met hem afspreken van Jeff.

EyeEm Mobile GmbH

EyeEm Mobile GmbH

Ik heb precies anderhalf uur om te bedenken wat ik aan ga trekken en me om te kleden. Sinds ik met Jeff ben, heb ik nooit meer een date gehad en ik voel dat ik helemaal in de stress raak. Ik weet ook helemaal niet wat we gaan doen, of waar we naartoe gaan. Ik hou niet van verrassingen en van de spanning krijg ik pijn in mijn buik.

Zesde outfit

“Ik geloof je niet!”, gilt mijn zus door de telefoon als ik haar vertel dat ik over drie kwartier opgehaald word door Marvin. Terwijl ik haar laat gillen en zo rustig mogelijk haar vragen probeer te beantwoorden, bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik heb een leren broek en een zwart bloesje aangetrokken. Het is de zesde outfit die ik aan heb en ik besluit dat ik het hierbij laat. “Maar vindt Jeff het allemaal goed dan?”, vraagt Sara.

“Ja ik denk het wel. Hij zei dat ik maar moest gaan kijken hoe het is of zo”, zeg ik terug. “Natuurlijk vindt Jeff het prima, dan kan hij ook weer verder met Jackie”, grinnikt mijn zus. Ik hang op en voor de spiegel doe ik een extra laag lippenstift op. Waar ben ik mee bezig? Mijn man en kinderen zitten in de tuin en ik maak me klaar om weg te gaan met een andere man? Ik wil ze niet kwijt, mijn drie lieverds, maar ik kan ook niet wachten om Marvin weer te zien.

Speciale vriend

Beneden bekijkt Jeff me van top tot teen. “Zo zo, Marvin krijgt de VIP-behandeling!” Ik hoor het sarcasme in zijn stem en vraag hem wat hij bedoelt. “Ik heb je in tijden niet zo sexy gezien, je hebt je opgedoft.” Jeff slaat me op mijn billen en geeft me een kus op mijn wang. Ik bloos. “Waar ga je heen mama?”, vraagt Isa terwijl ze over mijn leren broek aait. “Mama gaat naar een feestje met een speciale vriend”, antwoordt Jeff. Ik zucht en kijk hem aan, maar nog voordat ik iets terug kan zeggen, gaat de bel. Marvin.

Achterop de motor

Buiten staat geen auto klaar, maar een glanzend zwarte motor. Zonder iets te zeggen geeft hij me een helm aan. “Gaan we daarop?”, vraag ik. “Ik heb nog nooit op een motor gezeten, is dat niet gevaarlijk?” Marvin lacht en pakt mijn hand. Ondertussen ben ik blij dat ik geen jurkje aan heb getrokken. “Kom op schoonheid,” zegt hij met zijn lage stem, “we gaan op avontuur”. Als ik achterom kijk, zie ik hoe Jeff en Max door het keukenraam naar buiten staren.

Marvin geeft gas en ik sla mijn armen om hem heen. Ik zie mezelf in de weerspiegeling van ramen en zie mijn haren onder de helm vandaan komen. Ik voel me sexy en onhandig tegelijk. Na een tijdje probeer ik te ontspannen en als Marvin bij het verkeerslicht zijn hand op mijn been legt, merk ik dat de grootste spanning weg is.

Het lukt niet

We rijden door naar het strand en als we van de motor afstappen, zie ik nog net het laatste stukje zon in de zee zakken. Alle clichés lijken waarheid te worden en ik moet lachen. “Waarom lach je?” Hij zet zijn helm af en ik doe hetzelfde. Ik kijk in zijn zwarte ogen en moet aan Jeff denken. Ik probeer de gedachten weg te duwen, maar het lukt niet. Zelfs niet als Marvin met zijn handen mijn gezicht vastpakt. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij zijn lippen op die van mij drukt. Dit is het moment, dit is het moment waar ik al dagen naar verlang. Waarom lukt het me dan niet om te genieten?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.