Vrouw/Horoscopen
674145284
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 24 september - Zet de charmekraan wijd open, Stier

Je kunt plotseling verliefd worden of geïnspireerd, Weegschaal.

Je kunt plotseling verliefd worden of geïnspireerd, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je kunt plotseling verliefd worden of geïnspireerd, Weegschaal.

Je kunt plotseling verliefd worden of geïnspireerd, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

Na de afgelopen jaren heb je recht op plezier; ga die dingen doen waarvan je houdt. Heb je de leeftijd om kinderen te krijgen dan zal een zwangerschap je nauwelijks verrassen. Je kunt mooie kansen krijgen, nog dit jaar en ook in 2022. Daar komt bovendien de drive bij om jouw doel te bereiken.

RAM

Een prima dag voor een nieuwe ervaring; bezoek een seminar of iets dergelijks. Alles wat met studeren of experimenteren te maken heeft wordt begunstigd. Ga vanavond eten in een uitheems restaurant en bestel gerechten die je niet eerder hebt gegeten.

STIER

Zet de charmekraan wijd open; met een glimlach en een vriendelijk woord wind je iedereen om je vingers. Toon in de liefde dat je een moedig mens bent. Het terugbetalen van een schuld of gunst zal je een goed gevoel bezorgen.

TWEELINGEN

Je krijgt de kans een nieuwe, betekenisvolle relatie te beginnen. Iemand die je nog maar net kent heeft meer met je gemeen dan je denkt of je ziet een goede vriend(in) ineens in een ander licht. De extra aandacht zal je goed doen.

KREEFT

Door samen te werken valt er veel te bereiken. Als je alles alleen wilt doen werk je jezelf tegen en kun je achter het net vissen. Delegeer meer als je leiding geeft en vertrouw op de competentie van ondergeschikten en collega’s.

LEEUW

Je kunt nu bereiken wat je je hebt voorgenomen of dat nu een marathon betreft, het maken van een schilderij of het stoppen met een slechte gewoonte. Je bent er koppig genoeg voor. Beloon jezelf vanavond met goed gezelschap.

MAAGD

Privérelaties zijn harmonieus; begin een goed gesprek met geliefden en bel een oudere die elders woont. Zoek iets in de buurt van water als je wilt verhuizen. Kleed je sexy; je kunt nieuwe contacten leggen of een nieuwe liefde ontmoeten.

WEEGSCHAAL

Je zult weinig tijd voor jezelf hebben en veel contact met anderen. Jouw energie moet optimaal zijn. Je kunt plotseling verliefd worden of geïnspireerd. Je zult hoe dan ook succes hebben dankzij jouw enthousiasme en vasthoudendheid.

SCHORPIOEN

Machtsstrijd en dingen die niet doorgaan kunnen deze tot een onoverzichtelijke dag maken. Als je lange dagen maakt is het verstandig er een punt van te maken om tenminste één dag per week vroeg naar huis te gaan.

BOOGSCHUTTER

Je kunt geïnspireerd zijn en je het liefst willen vastbijten in iets wat je voor jezelf doet. Hoewel het ogenschijnlijk niets met je werk te maken heeft kan je carrière er wel van profiteren. Je weet wat je wilt en zit goed in je vel.

STEENBOK

Trek je liever thuis terug, trek iets gemakkelijks aan en zet iets lekkers op tafel, dan te gaan stappen. Keer het harde leven even de rug toe. Geef zonder schuldgevoel toe aan de behoefte nutteloze dingen te doen.

WATERMAN

Een perfecte dag voor een nieuw project of nieuwe vriendschap; je kunt anderen inspireren. Hoewel je eigenzinnig bent, waarderen jouw vrienden je kracht. Ga op zoek naar de juiste mensen om uw vele ideeën uit te voeren.

VISSEN

Het eind van de werkweek belooft financieel voordeel; je kunt een opdracht binnenslepen, verdient een bonus of wint een prijs. Zet door en geef niet op. Soms is het nuttig om slechts één kant van de medaille te zien; blijf principieel.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop