Vrouw/Praat Mee
687618136
Praat Mee

Praat mee

Kost jouw huisdier handenvol geld?

Een konijn dat je 12,50 euro heeft gekost laten opereren voor 1200 euro? Voor onze huisdieren hebben we alles over. Dan maar wat besparen op de boodschappen, als Flappie maar gezond is. Het aantal verzekerde huisdieren groeit al jaren. Volgens RTL Nieuws steeg het aantal verzekerde konijnen zelfs met vijftig procent in 2019.

Rekening

Dat de rekening van de dierenarts altijd schrikbarend hoog is, is niets nieuws. Toen mijn hond nog klein was, heb ik haar meerdere keren voor kleine dingen mee moeten slepen naar de dierenarts.

Dan was er een nageltje af, had ze opeens een raar bultje of moest haar tandsteen worden verwijderd. Dan at ze opeens te veel, of juist te weinig. Bedragen boven de honderd euro waren eerder regel dan uitzondering. Al waren we maar een kwartiertje binnen.

Praat mee

Om deze kosten binnen te perken te houden, kiezen baasjes voor een huisdierenverzekering van een paar tientjes per maand.

Wat vind jij? Slaan we door in onze liefde voor ons huisdier? Of heb jij je huisdier ook verzekerd voor het geval dat? En had je ook wel eens een flinke rekening na een bezoek aan de dierenarts? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.