Nieuws/Vrouw
716908020
Vrouw

Actievoorwaarden: winactie Miss Etam t.w.v. € 100,-

Actievoorwaarden

Helemaal in het nieuw met Miss Etam t.w.v. € 100,- Deze actievoorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Actievoorwaarden, die hier te vinden zijn.

2. De Actie wordt georganiseerd door Mediahuis Nederland B.V. ter promotie van VROUW Magazine en Miss Etam.

3. Deelname aan de Actie gratis en is mogelijk in de periode van 11-06-2022 tot en met 11-07-2022.

4. De Actie bestaat uit het mailen naar winnen@vrouw.nl, zoals beschreven in actie, om kans te maken op een waardecheck voor Miss Etam t.w.v. € 100,-.

5. De met de Actie te winnen prijzen bestaan uit shoptegoed t.w.v. 100,- bij Miss Etam

6. De winnaar(s) van de Actie worden als volgt aangewezen: ze ontvangen een persoonlijk bericht per mail. De trekking(en) vindt/vinden plaats op 11-07-2022.

7. Mediahuis zal binnen twee weken nadat de uitslag bekend is geworden per e-mail contact opnemen met de winnaar(s). Indien een winnaar niet binnen een dag heeft gereageerd c.q. kan worden bereikt behoudt Mediahuis zich het recht voor een volgende winnaar aan te wijzen op de in artikel 6 beschreven wijze, zonder dat de oorspronkelijke winnaar ter zake aanspraak kan maken op enige vergoeding of compensatie.

8. De gewonnen prijs wordt toegezonden op het door de deelnemer opgegeven adres. De winnaar dient zich op verzoek te kunnen identificeren en dient bewijs op verzoek te kunnen overhandigen.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.