Vrouw/Marjolein kookt over
722554841
Marjolein kookt over

De Week zonder vlees

De zoete aardappel... Zo is ie wèl lekker!

Ik ben geen fan van de zoete aardappel. Althans, heb jij weleens geprobeerd er krokante frietjes van te maken? Dat is niet te doen! In deze Indiase curry komen ze gelukkig wel tot hun recht.

Nodig:

1 pak Pulled Oats Naturel

1 grote aardappel

½ zoete aardappel

1 knoflookteen

1 kleine ui

1-2 cm verse gember, geschild

2 el groene currypasta

1 groentebouillonblokje

300 ml kokosmelk

een bosje verse koriander

chilivlokken

Bereidingswijze

Snijd de aardappel en zoete aardappel in blokjes en kook deze totdat ze gaar zijn. Snijd de knoflook, ui en gember klein. Bak in olie op middelhoog vuur totdat deze goudbruin gekleurd zijn. Voeg de aardappels en Pulled Oats toe. Bak dit nog enkele minuten mee.

Voeg de groene currypasta, het groentebouillonblokje, de kokosmelk en chilivlokken naar smaak toe. Laat het geheel een paar minuten sudderen. Serveer met jasmijnrijst en garneer met verse koriander en chilivlokken.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.