Nieuws/Vrouw
73022389
Vrouw

Liefde spat na 70 jaar huwelijk nog altijd van de foto

Na zeventig jaar nog steeds smoorverliefd

Na zeventig jaar nog steeds smoorverliefd

Soms kom je op Facebook van die foto's tegen die je gewoon móet delen, zoals dit romantisch plaatje van de grootouders van Roy Donders. Na een huwelijk van zeventig jaar is dit echtpaar nog steeds stapelgek op elkaar. Zo lief!

Na zeventig jaar nog steeds smoorverliefd

Na zeventig jaar nog steeds smoorverliefd

Tot over hun oren verliefd stapten de Tilburgse Cees en Nel Verhagen in het huwelijksbootje en nu, zeventig jaar later, zijn ze nog steeds stapelgek op elkaar. Hét geheim volgens de tortelduifjes? "Geven en nemen. En lief en leed met elkaar delen", vertelden ze aan Omroep Brabant.

Hartverwarmend

Kleinzoon Roy Donders is maar wat trots op zijn opa en oma en deelde het hartverwarmende kiekje van zijn grootouders op zijn Facebook. "Deze twee kanjers weten pas écht wat liefde geven is", schreef de bekende Brabantse stylist bij de liefdevolle foto.

Echte liefde waar nog lang geen einde aan komt als het aan Cees en Nel ligt. "Als alles goed blijft gaan, komen er zeker nog een paar jaar bij ons zeventig jarige huwelijk", aldus oma Nel over het huwelijk met haar grote liefde.

JIJ OP VROUW.NL

Zijn jouw (groot)ouders ook al járen bij elkaar en nog steeds smoorverliefd? Heb je een mooie foto van ze of een verhaal dat je wilt delen?

Laat dan hier je gegevens achter!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.