Nieuws/Vrouw
738296589
Vrouw

Zomerhitte: ‘Zakentrip? Avontuurtje bedoel je’

Geen zakentrip, maar buitenlands avontuurtje

Geen zakentrip, maar buitenlands avontuurtje

In dit seizoen willen de temperaturen nog weleens oplopen... Lezers vertellen anoniem over hun zomerzotheid.

Geen zakentrip, maar buitenlands avontuurtje

Geen zakentrip, maar buitenlands avontuurtje

Al geruime tijd had ik mijn nieuwe collega Tara in het vizier. Een knappe brunette, verzorgd, mooie kleding. Nooit gedacht dat ze iets in mij zou zien, maar tijdens een bedrijfsborrel legde zij brutaal haar hand op mijn been.

Sleur

Ik zal niet beweren dat ik gevangen zat in een liefdeloos huwelijk, want dan doe ik mijn vrouw tekort. Maar we waren in een sleur terechtgekomen en ik was toe aan een avontuur. Letterlijk. Tara en ik begonnen een hartstochtelijke affaire met veel gestolen uurtjes. In haar auto, in de mijne, in het bos, op een verlaten parkeerplaats...Tijd om me schuldig te voelen, had ik niet; de seks was spectaculair.

Op ‘zakenreis’

Toen we eens onze kleren weer aantrokken, zei Tara opeens: “Ik zou meer tijd met je willen hebben. Lekker uit eten, uitgebreid vrijen, samen in slaap vallen, samen wakker worden...” We begonnen over een gezamenlijke zomertrip na te denken. Ik maakte mijn vrouw wijs dat ik op zakenreis moest naar een bestemming die toevallig ook nog zonnig was. Al jaren ging ze niet meer mee naar bedrijfsetentjes, dus er was niemand die mij kon tegenspreken.

Risico’s

De aanloop was verreweg het spannendste onderdeel van ons stiekeme uitstapje. Mijn vrouw zou me naar Schiphol brengen, dus om alle risico’s te vermijden, spraken we af dat Tara al vroeg zou inchecken. Eenmaal aangekomen was de locatie net zo mooi als in de brochure. Geen sterrenhotel, maar netjes en vooral rustig. Tara en ik nipten aan onze cocktails en keken elkaar veelbetekenend aan: eindelijk.

Pijnlijk

De nachten waren heerlijk, maar overdag vielen er soms pijnlijke stiltes, omdat we gewoonweg niet wisten waarover we moesten praten. Afgezien van de seks, kenden we elkaar natuurlijk niet goed. Ik vroeg me af of ik ermee moest doorgaan, maar dat zouden we in Nederland wel weer zien.

Verrassing

Die keuze heb ik niet zelf kunnen maken. Met mijn vrouw had ik afgesproken dat ik vanaf het vliegveld een taxi zou nemen, maar bij wijze van verrassing stond ze mij op te wachten. Ze werd wild toen ze Tara en mij bij de bagageband zag staan en we knus naar de aankomsthal liepen. Dat was natuurlijk ook ontzettend stom van ons.

Knipoog

Ik had heel wat uit te leggen. Uiteindelijk heeft mijn vrouw me vergeven, maar ik denk niet dat ze me ooit nog vertrouwt. Op de werkvloer knipoogt Tara af en toe naar me, maar ik ben er klaar mee. Heel jammer, maar helaas.

Dit verhaal lees je in ZOMER, het magazine dat de komende weken op zaterdag bij De Telegraaf zit.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.