Nieuws/Vrouw
749789264
Vrouw

Een laatste chemodag met een wel heel lieve verrassing

Om zijn vrouw met borstkanker een hart onder de riem te steken, liet de man van Alissa 500 rozen bezorgen op de dag van haar laatste chemokuur. Ze wist niet wat haar overkwam …

Alissa, de vrouw van Brad, kreeg in december te horen dat ze borstkanker had. Onderzoeken volgden, samen met vele behandelingen waaronder chemo. Alissa is er nog niet, maar deze week werd er wel een mijlpaal bereikt: het was de laatste keer chemo voor Alissa en dat wilde Brad niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Brad wilde uitpakken. Een klein boeketje zou de lading niet dekken. Hij besloot bij een plaatselijke bloemenwinkel 500 rozen in de allermooiste kleuren te bestellen en die in het ziekenhuis te laten bezorgen. Brad heeft samen met de bloemist besloten dat de opbrengst van de rozen naar kankeronderzoek gaat. Hij kocht de bloemen niet in zijn eentje. Ook naaste vrienden en familie hielpen hem en zo doneerden ze samen 4.500 dollar (iets meer dan 4.000 euro) aan het goede doel.

Moedig

Brad vindt vooral dat zijn vrouw het echt verdient. Vanaf het moment dat Alissa te horen kreeg dat ze borstkanker had, bleef ze positief en ook vooral erg moedig. "Ik wilde iets speciaals doen om te vieren dat het de laatste kuur is. Om aan haar te laten zien hoeveel ik van haar hou en dat ze gesteund wordt door vrienden en familie."

KMTV

KMTV

Zijn vrouw, Alissa, was blij verrast door de actie van haar man. Ze zat in de wachtkamer van het ziekenhuis toen haar man, maar ook vrienden en familie de manden met rozen naar binnen droegen. Alissa's enige reactie: "Holy moly!" Ze kon haar ogen niet geloven.

Heb jij thuis ook zo’n romantische partner die je een keer versteld heeft laten staan?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.