Vrouw/Horoscopen
770385553
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 10 mei - Geef geen adviezen, Vissen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Op het gebied van liefde en je carrière kun je komend jaar belangrijke lessen leren. Je zult moeten wennen aan bepaalde veranderingen en moeten proberen je op je gemak te voelen onder andere omstandigheden dan je gewend bent. Dat zal niet gemakkelijk zijn voor de echte Stier die je bent.

RAM

Je geduld kan op de proef worden gesteld door vergissingen, vertraging en misstanden. Geef je aandacht aan financiële kwesties. Laat je niet verleiden tot een impulsieve daad, want dan kun je in een onoverzichtelijke situatie belanden.

STIER

Je kunt veel te doen hebben en dat zal niet allemaal even aangenaam zijn. Neem de meest onplezierige taken het eerst onder handen, dan zijn ze maar voorbij. Verspil geen energie aan ruzie met meerderen, al heb je gelijk en zij niet.

TWEELINGEN

Het bus-/treinverkeer kan vanochtend ergerlijk zijn en voor frustratie zorgen. Verricht het liefst taken die je in je eentje kunt doen. Zorg ervoor dat, als je hulp nodig hebt, de betrokkenen de tijd hebben om die te verlenen.

KREEFT

Steven rechtstreeks af op datgene waarop je je zinnen hebt gezet. Anderen zijn niet in de stemming voor subtiliteit. Stel je rechtlijnig op, doe wat je zegt en zeg wat je doet. Neem weer eens deel aan sociale en/of sportieve activiteiten.

LEEUW

Het zou een vergissing zijn om je sociale verplichtingen boven je werk te stellen. Afspraken kunnen trouwens tot ergernis leiden. Je kunt je onbegrepen voelen door mensen die meer interesse in zichzelf hebben dan in jij.

MAAGD

Stort je zonder terughoudendheid in de nieuwe werkweek en kijk niet achterom. Gebruik een pauze om een voorsprong te nemen op concurrenten. Benader een terrein waarop anderen zich niet durven wagen. Je bent toch niet bang!

WEEGSCHAAL

Door leuke ervaringen en plezierig gezelschap kun je je de afgelopen dagen hebben gekoesterd in een vals gevoel van veiligheid en vertrouwen. De werkelijkheid zal anders blijken als anderen zich vandaag hard opstellen.

SCHORPIOEN

Een interessante roddel kan je deze ochtend in beslag nemen. Oordeel niet te hard als je het gehele verhaal niet kent. Plannen voor vanmiddag kunnen goed verlopen; mensen werken mee en bieden een helpende hand. Een afspraak is bemoedigend.

BOOGSCHUTTER

Na een leuk weekend kan de terugkeer naar werk een straf lijken, maar je baan met een slecht humeur benaderen zorgt er niet voor dat de dag sneller verloopt. Stel een bepaalde taak even uit als er verontrustend nieuws is.

STEENBOK

Laat je niet verleiden tot monetaire transacties of het tekenen van een contract. Kosmische invloeden wijzen op problemen met geldbeheer. Win het advies in van iemand die meer verstand heeft van financiën dan jij.

WATERMAN

De kosmos kan je vandaag minder vriendelijk gezind zijn en een onaangename verrassing zal je rauw op de maag vallen. Er kan een machtsspel gaande zijn met betrekking tot bezittingen, financiën of een huizenkwestie.

VISSEN

Als deze dag zich hectisch ontwikkelt zal je niet de kans krijgen te ontspannen. Doe, om ongelukjes te voorkomen, toch zo rustig mogelijk aan. Er kan zich de hele dag verwarring of een misverstand voordoen. Geef geen adviezen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo