Vrouw/Opgebiecht
784020808
Opgebiecht

'Ik kijk met angst en beven uit naar de dag dat mijn seksfilmpje uitlekt'

Ik ben als de dood dat mijn kind mijn seksfilmpjes ziet

Ik ben als de dood dat mijn kind mijn seksfilmpjes ziet

Als vrouw heb ik het vreselijk te doen met Patricia Paay. Want laten we wel wezen, ze heeft toch gewoon dikke vette pech gehad! Ik las dat ongeveer 40% van de vrouwen weleens een sexy foto of filmpje van zichzelf verstuurd. Ik heb dat ook weleens gedaan. Bij mij en bij 39% is het tot nu toe niet uitgelekt, maar ik kijk met angst en beven uit naar de dag dat dit wel het geval is. Je zit er toch echt niet op te wachten.

Ik ben als de dood dat mijn kind mijn seksfilmpjes ziet

Ik ben als de dood dat mijn kind mijn seksfilmpjes ziet

Ik had een tijdje een fling met een knappe man. Ik was net gescheiden en had hem via een datingsite ontmoet. Hij was mijn rebound. Nu ik erop terug kijk, had de hele relatie letterlijk, maar ook figuurlijk niet zo veel om het lijf, maar dat zag ik toen anders. We zagen elkaar af en toe, deden wat leuks en deelden dan het bed met elkaar. Ik was voor het eerst weer verliefd

Ik hield gevoelsmatig wel een beetje afstand tot hem, omdat ik na mijn ex niet opnieuw gekwetst wilde worden. Omdat ik mijn zoon niet wilde confronteren met een nieuwe man zo vlak na de scheiding, maar ook omdat deze man altijd een beetje pushy was met filmen tussen de lakens. Ook vroeg hij heel vaak om foto’s en filmpjes als we niet samen waren.

Eerlijke oversteken met filmpjes

Hij stuurde soms filmpjes van zichzelf en vond dan dat we ‘eerlijk over moesten steken’. Dat klonk me toen wel logisch in de oren, nu vraag ik me af waarom ik het deed. Die van hem verwijderde ik dan weer nadat ik ze had gekeken. Hoewel ik vroeg hem hetzelfde te doen, ben ik er tot op de dag van vandaag niet zo zeker van dat hij dat ook heeft gedaan.

Maar ja, ik was verliefd. Dus liet ik meer toe dan ik normaal zou doen. Ik vertrouwde hem ook als hij zei dat hij er niks mee zou doen en dat het voor ‘eigen gebruik’ was. Tegen de tijd dat ik klaar met hem was, vond ik het lastig om het uit te maken. Ja, ook vanwege die filmpjes. Ik was bang dat hij het tegen me zou gebruiken.

Inmiddels zijn we een half jaar verder. Ik heb een leuke nieuwe man ontmoet. Die vraagt me nooit om filmpjes, maar ik ben als de dood dat mijn ex raar gaat doen. Of dat die filmpjes ineens opduiken. Stel dat mijn kind ze ziet! Of mijn nieuwe vent! Ik zie keer op keer dat je als vrouw de lul bent en zo'n man lekker buiten schot blijft. Ze weten het ook. Ze voelen zich oppermachtig. Dat zou toch niet zo mogen zijn. Zij zijn de dader!

Opgebiecht aan nieuwe vriend

Ik ben zelfs bang dat aspirant daders geïnspireerd zouden kunnen raken door dit gedoe met Patries. Ik heb gisteravond dus maar alles opgebiecht aan mijn nieuwe vriend. ‘Mijn’ filmpjes zijn totaal niet schokkend, heel huis-tuin-en-keuken zelfs, maar ik zou het toch naar vinden als hij het onder ogen kreeg. Nu weet hij er tenminste van.

Ik zou nooit meer dezelfde fout maken, maar ik kan het ook niet meer terugdraaien. Ik wilde destijds niet kinderachtig zijn, me niet laten kennen, maar had ik dat maar wel gedaan! Dat had me een hoop slapeloze nachten gescheeld.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.