Vrouw/Horoscopen
785556433
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 22 februari - je liefdesleven kan extra aandacht vragen, Leeuw!

De kosmos geeft positieve veranderingen aan, Vissen.

De kosmos geeft positieve veranderingen aan, Vissen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

De kosmos geeft positieve veranderingen aan, Vissen.

De kosmos geeft positieve veranderingen aan, Vissen.

VANDAAG JARIG

Je gezondheidsbehoeften kunnen veranderen en dat geldt ook voor de therapieën waarbij je baat hebt. De kosmos geeft daarvoor geen oplossing. Iets wat de ene maand helpt kan de volgende maand niet effectief zijn. Je zult daar creatief mee moeten leren omgaan; laat je dus niet ontmoedigen.

RAM

Je zult je niet vervelen, je hebt of krijgt veel te doen. Maak een lijst en begin met het belangrijkste. Geliefden kunnen zich verwaarloosd voelen maar moeten geduld hebben, want de kansen die je nu krijgt zullen zich niet snel herhalen.

STIER

Heb vertrouwen in eigen ideeën. Je menslievende instelling belooft voorspoed en je gedrevenheid zal anderen inspireren. Hun hart zal opengaan als je vertelt hoe je de wereld wilt verbeteren. Neem de leiding als je dat wordt gevraagd.

TWEELINGEN

Als je onderweg bent kun je een leuke ontmoeting hebben. Doelmatigheid is in elk opzicht gunstig. Werk vandaag niet aan je carrière; er lopen nog mensen voor je voeten. Een vriendschap kan een romantisch tintje krijgen.

KREEFT

De werkweek begint veelbelovend als je goed bij de les blijft en je niet door emoties laat beïnvloeden. Wees niet bang anderen de waarheid te zeggen. Men zal naar je luisteren, al zal men het niet meteen met je eens zijn.

LEEUW

Je liefdesleven kan extra aandacht vragen. Een geschikt moment om het ter tafel te brengen als je trouwplannen hebt. Het antwoord zal bevestigend zijn.

MAAGD

Je kunt professioneel van alles willen veranderen en dat is niet verkeerd. Je intuïtie op financieel gebied is oké. Wat voor je werk opgaat kan thuis echter niet werken. Delegeer meer, anders brandt je kaars te snel op.

WEEGSCHAAL

Je kunt in een speelse bui zijn en liefst grappen maken met collega’s, maar kan daardoor ook een domme fout begaan. Pas op, anders word je in de toekomst niet meer serieus genomen. Je lief zal deze stemming echter charmant vinden.

SCHORPIOEN

Geniet van de leuke gesprekken en interessante mensen die vandaag je pad kruisen. Van een bijeenkomst die goed verloopt kun je het nodige opsteken. Blijf je thuis, communiceer dan via internet met relaties in het buitenland.

BOOGSCHUTTER

Let op je woorden; in onverwachte omstandigheden kun je iets zeggen waar je spijt van krijgt. Men zal het je vergeven, maar je kunt het beter vóór zijn. Vertrouw op jezelf, behoud je gevoel voor humor en zet zelfspot in.

STEENBOK

Een oude angst kan zich opnieuw van je meester maken en als je partner die angst niet begrijpt moet je met een openhartig gesprek de lucht zuiveren. Begin dat gesprek, maak solide afspraken en zorg dat je elkaar goed begrijpt.

WATERMAN

Een ideale dag om door te zetten waarmee je het liefst bezig bent; je inzet zal gewaardeerd worden. Je kunt meer lof ontvangen dan je gewend bent. Omstandigheden kunnen je noodzaken dapper op te treden.

VISSEN

Je kunt goed geld verdienen als je voor jezelf werkt en het juiste weet te zeggen op het juiste moment. De kosmos geeft positieve veranderingen aan. Een geschikte dag om financiële zaken te regelen; je intuïtie staat scherp afgesteld.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.