Vrouw/Seks & Relaties
78715159
Seks & Relaties

The Polyamorie files 61 Ella beleeft een wilde nacht

Camera Press Ltd

Camera Press Ltd

Ella (41) en Jeff (41) hebben twee kinderen en zijn ruim 14 jaar gelukkig getrouwd. Ella beleeft een wilde nacht in het hotel met de barman en vraagt zich af of ze het Jeff moet vertellen.

Camera Press Ltd

Camera Press Ltd

Ik zie op de hotelwekker dat het halfdrie is als de barman en ik voor de derde keer uithijgen op bed. Onze lijven plakken van het zweet aan elkaar en de hele kamer ruikt naar seks.

“Voor iemand die dit anders nooit doet, lijk je toch behoorlijk ervaren,” zegt hij met een schuine glimlach. Ik rol dramatisch met mijn ogen en geef hem een duw. “Je weet best wat ik bedoelde...” De barman geeft me een kus op mijn voorhoofd en staat dan op uit bed.

‘Ik ga naar mijn vriendin’

“Wat ga je doen?”, vraag ik terwijl hij naakt door de kamer zijn kledingstukken bij elkaar zoekt. “Ik moet zo gaan. Het is al bijna drie uur.” Ik voel een steek in mijn buik, ik wil helemaal niet dat hij gaat. Ik wil samen met hem het zweet van ons af douchen en daarna in zijn armen in slaap vallen.

“Nu? Je kunt toch hier blijven?” Ik zit nu rechtop in bed en zie hoe de barman snel zijn kleren aantrekt. “Nee, dat kan niet, mijn vriendin denkt dat ik gewoon aan het werk ben en de bar gaat zo sluiten, dus ik kan niet veel later thuiskomen.”

Stomverbaasd

Vijf minuten later is de kamer stil en leeg. Ik zit nog steeds stomverbaasd en naakt op bed. Als ik onder de douche stap, blijf ik denken aan wat hij zei vlak voordat hij vertrok en waarom hij niet had verteld dat hij een vriendin heeft.

“Het leek me niet belangrijk. Jij praat toch ook niet over je man? Ik vind je heerlijk Ella, ik hoop dat we dit snel nog eens doen.”

Alleen wakker

De wekker geeft negen uur aan als ik alleen wakker word uit een onrustige slaap. Er wordt op de deur gebonkt en ik hoor Lize mijn naam roepen. Als ik opendoe, kijkt ze nieuwsgierig de kamer rond. “Is hij er nog?” fluistert ze.

“Natuurlijk niet, dan zou ik toch nooit de deur opendoen!” Ze bekijkt me van top tot teen. “Je ziet er moe uit. Hoe was het? Kun je nog lopen?” Ik schiet in de lach en duw haar opzij. “Mag ik me eerst even aankleden? Ik zie je zo bij het ontbijt, ik ben er met een kwartiertje.”

Jeff belt

Als Lize de kamer weer uit is, gaat mijn telefoon, weer Jeff. “Heb je goed geslapen schoonheid? Ik ben blij dat je vanavond weer thuis bent.” Ik mompel iets terug over een lange dag en late avond en dat ik nog erg moe ben.

“Zal ik vragen of de kinderen bij mijn ouders kunnen logeren? Dan hebben wij een relaxte avond samen en hoeven we morgenochtend niet vroeg uit bed.” Ik word misselijk van zijn woorden en antwoord snel dat ik de kinderen erg heb gemist en dat ik liever wil dat ze thuis zijn vanmiddag.

Goede seks

In de ontbijtzaal zit Lize met een grote grijns op me te wachten. “Ik heb al koffie gehaald, nu wil ik alles horen!” Met rode wangen vertel ik over mijn avontuur met de barman. Dat we nauwelijks hebben gepraat en niets hebben gedronken.

Dat we urenlang hebben gevreeën en dat ik in jaren niet zulke goede seks heb gehad. “En toen? Heb je hem weggestuurd?” Ik schud mijn hoofd en denk weer aan het moment vannacht. “Hij ging opeens weg, naar zijn vriendin!”

Wist je dat?

Lize’s ogen worden groot en ze slaat haar hand voor haar mond. “Heeft hij ook een relatie? Wist je dat?” Ik schud mijn hoofd. “Nee, natuurlijk niet. Ik weet nauwelijks iets van hem. Ik weet eigenlijk alleen waar hij werkt, hoe oud hij is en dat hij in dezelfde stad woont.”

Lize lacht. “En dat hij een enorm uithoudingsvermogen heeft en waanzinnig is in bed.” Nu schiet ik ook in de lach.

Vertellen of niet

Ze vraagt of ik het erg vind dat hij een relatie heeft. “Ik denk het niet. Ik wil geen relatie met hem, hij is 22! Ik vind het alleen een beetje lullig voor zijn vriendin, ook al weet ze van niks natuurlijk.”

Lize haalt haar schouders op. “Niet jouw probleem toch? Ze is zijn vriendin. Ga je het Jeff vertellen?” Hier heb ik eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. “Ik weet het niet, ik ben bang dat hij woest zal worden...”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.