Vrouw/Horoscopen
787355682
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 23 mei - Kleine irritaties kunnen opspelen, Kreeft!

Werkgevers kunnen problemen verwachten met werknemers, Tweelingen.

Werkgevers kunnen problemen verwachten met werknemers, Tweelingen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Werkgevers kunnen problemen verwachten met werknemers, Tweelingen.

Werkgevers kunnen problemen verwachten met werknemers, Tweelingen.

VANDAAG JARIG

Er kan een verandering optreden in je geestelijk leven na experimenten met diverse mentors. Je zult meer openstaan voor nieuwe ideeën en wegen. Een goede gezondheid wordt zelfs nog beter zodra Jupiter zich uit je horoscoop terugtrekt. Stress neemt dan af en harmonie zal de boventoon voeren.

RAM

Een goede daad kan meer problemen veroorzaken dan de situatie wettigt. Maak, als je gehuwd bent, plannen voor een korte trip, om zo de vlam in de relatie weer aan te wakkeren. Vrijgezellen kunnen zich spontaan aangetrokken voelen tot iemand.

STIER

Als je aan het begin van je sterrenbeeld geboren bent, kun je met een identiteitscrisis te maken krijgen. Je zult tegendraads zijn en dingen willen doen die anderen niet goedkeuren. Je gedrag kan ongewenste gevolgen hebben.

TWEELINGEN

Er kunnen zaken ter sprake komen die te maken hebben met status, reputatie en professionele vooruitzichten. Laat bescheidenheid of onzekerheid hierbij geen rol spelen. Werkgevers kunnen problemen verwachten met werknemers.

KREEFT

Kleine irritaties kunnen opspelen terwijl je er geen idee van hebt waar ze vandaan komen. Het kan de dagelijkse routine zijn. Terwijl je over het net surft, kun je getroffen worden door een advertentie en boek je meteen een leuke reis.

LEEUW

Er kan sprake zijn van een negatieve trend en het is verstandig om op je hoede te zijn, zodat je niet voor de gek wordt gehouden. Speel geen spelletje met je veiligheid op financieel gebied, zeker niet als je naar onafhankelijkheid streeft.

MAAGD

Neem elke gedachte die in je opkomt serieus. Je kunt je in een gevaarlijke situatie bevinden zonder je daarvan bewust te zijn. Beschouw je partner noch anderen als vanzelfsprekend. Begin niet aan illegale praktijken.

WEEGSCHAAL

Je kunt vandaag met tegenstrijdigheden te maken krijgen . Er ligt een domper op veel activiteiten. De wijziging van een juridische afspraak kan je schrik aanjagen. Toch wijst alles er op dat je uiteindelijk tevreden zult zijn.

SCHORPIOEN

Misschien moet je een belangrijk besluit nemen dat je het gevoel geeft tussen Scilla en Charibdis gevangen te zitten. Vertrouw op je intuïtie en slaap er nog een nachtje over. Een droom kan morgenochtend het antwoord geven.

BOOGSCHUTTER

Je krijgt met diverse kosmische invloeden te maken. Zadel jezelf niet op met pessimisme. Er lijkt sprake van verwarring die met geld of een geliefde te maken heeft. Laat een opgewekt gezicht zien en stel je gemotiveerd op.

STEENBOK

Spanning met een collega kan het gevolg zijn van een eenvoudig misverstand. Wees bereid je te verontschuldigen, los van de vraag wie er fout is. Degenen die betrokken zijn bij een rechtszaak komen erachter dat dit niet hun dag is.

WATERMAN

Het kan nodig zijn je aan te passen en daarbij een goed humeur te bewaren. Als je optimistisch blijft zul je je voordeel kunnen doen met de sterren die je vrolijk beschijnen. Er kan een romance ontluiken met iemand in je omgeving.

VISSEN

Je persoonlijk magnetisme neemt toe, al kan je ego in de weg zitten. Laat je niet van de wijs brengen als privézaken in een impasse belanden. Het gaat vandaag om compromissen, die bepalend zijn voor de komende weken.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.