Vrouw/Horoscopen
802661732
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 26 juli - Pas op met privégegevens, Tweelingen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Huis en gezin zullen reilen en zeilen als vorig jaar; als je in 2021 bent verhuisd, zal dat dit en volgend jaar niet opnieuw aan de orde zijn. Ga rustig verder met je huis zo comfortabel en je omgeving zo gezond mogelijk te maken. Schaf een hometrainer aan en vervang stenen in de tuin door groen.

RAM

Reken op lof en erkenning voor een recente prestatie. Het is tijd om je garderobe te vernieuwen; kies vrolijke kleuren. Een nieuw kapsel en andere haarkleur kan ook geen kwaad. Ga om met mensen bij wie je je jong voelt.

STIER

Zaken kunnen je verder van huis brengen dan anders; misschien moet je iemand waarnemen bij een bespreking. Je zal indruk maken als je goed op de hoogte blijkt. Er kan je een baan worden aangeboden als je momenteel zonder zit.

TWEELINGEN

Ontbijt goed en ga naar buiten. Pas op met het verstrekken van privégegevens. Probeer vandaag al te doen wat eigenlijk voor morgen op de agenda staat. De steun die je thuis krijgt, stelt je in staat om op je carrière te focussen.

KREEFT

Als je je kaart goed speelt, win je aan populariteit; al kunt je peentjes zweten waar het je reputatie betreft. Uiteindelijk zul je zegevieren. Maak in huis een plek vrij waar je een hobby kunt uitvoeren - op een comfortabelere stoel.

LEEUW

Plannen kunnen veranderen. Vermoedelijk moet er iets worden voltooid vóór de eigenlijke deadline. Iemands afwezigheid kan een zware dobber worden. Let op de tijd, zodat je geen afspraken vergeet. Controleer berichten.

MAAGD

Werk hard; voldoening zal je beloning zijn. Verspil geen tijd aan gedachten hoe je leven mooier en beter zou kunnen worden. Besef dat mensen je zullen uitlachen als je je belangrijker voordoet dan je bent. Beteugel je trek in zoetigheid.

WEEGSCHAAL

Houd zaken zo eenvoudig mogelijk. Mensen kunnen hun toevlucht zoeken in sarcasme of manipulatie om je van gedachten te laten veranderen. Blijf vriendelijk en behoud je gevoel voor humor. Drijf je zin niet door.

SCHORPIOEN

Je overactieve geest kan allerlei ideeën produceren. Sta open voor afwijkende inzichten en filosofieën. Zet vooringenomenheden van je af. Een goed moment om vakantieplannen te maken en een accommodatie te boeken.

BOOGSCHUTTER

Door een impulsief besluit kan er iets gebeuren met een vriend of collega. Berichten, ook korte, kunnen verkeerd worden overgebracht. Als omstandigheden je aan huis binden, zal je een excuus moeten verzinnen voor je baas.

STEENBOK

Financieel zou je er redelijk voor moeten staan. Vraag een accountant hoe je het zo kunt houden en hoe je voorkomt dat je te veel belasting betaalt. Geef niet te veel uit. Blijf het oog op de toekomst gericht houden.

WATERMAN

Focus op je zelfbeeld en identiteit. Dit is een goed moment om je persoonlijkheid en geestesgesteldheid te verbeteren. Uiteindelijk zal het in jouw voordeel zijn als je aan jezelf toekomt. Maak je huis comfortabeler.

VISSEN

Iemand kan je rust verstoren of een dringend beroep op je doen. Het kan er op uitdraaien dat je ergens terechtkomt waar je anders nooit zou komen. Je kan zo door iemand geraakt worden dat je besluit je levensweg te wijzigen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.