Nieuws/Vrouw
803036077
Vrouw

Wat jouw sterrenbeeld over jou als moeder zegt

Het is vandaag Moederdag en stiekem vinden we het allemaal leuk als ons kind iets voor ons maakt of iets liefs doet. Maar wat voor type moeder ben jij eigenlijk? Jouw sterrenbeeld zegt iets over jou als moeder!

Leeuw

De Leeuw staat bekend om haar energie: als moeder is zij dan ook niet weg te slaan als haar kinderen aan het spelen zijn. Hierdoor is zij een droommoeder voor jonge kindertjes. Door haar zelfverzekerdheid is zij een geboren leider en de koningin van het kiezen, want het woord ‘twijfel’ is voor haar onbekend. Dit maakt haar een sterke vrouw en deze mooie eigenschap probeert zij dan ook altijd over te brengen aan haar kinderen.

Maagd

De Maagd staat het meest bekend om haar organisatie: zij is het meest geordend van alle sterrenbeelden. Door deze structuur voelen haar kinderen zich veilig en zelfverzekerd. De Maagd is bescheiden en verlegen, dus het beste cadeau wat je haar kunt geven is haar vertellen wat een ontzettend goede moeder zij voor je is.

Boogschutter

Hoewel Boogschutters veel waarde hechten aan hun onafhankelijkheid, zullen zij voor hun kinderen altijd door het vuur gaan. De Boogschutter staat bekend om haar ‘alles of niets’-mentaliteit, en kan zich soms volledig wegcijferen voor haar kinderen. Ondanks dat ze dan eigenlijk even af moet remmen, bewijst dit wel dat de Boogschutter-mama zielsveel van haar kinderen houdt.

Weegschaal

Door haar drang naar balans heeft de Weegschaal altijd haar zaakjes op orde. Die drang zorgt er ook voor dat zij altijd ontzettend rustig blijft, waardoor ze haar kinderen ruimte geeft om fouten te maken en hiervan te leren. Daarnaast staat ze bekend om haar vredelievendheid, waardoor ruzie maken met die lieve Weegschaal-moeder bijna onmogelijk is.

Steenbok

Hoewel ze soms te serieus kunnen zijn, zijn Steenbok-moeders geweldige rolmodellen voor hun kinderen. Dit komt doordat zij altijd hard werken om hun doelen waar te halen en omdat zij geduldig blijven, zelfs als de mensen om hen heen het hoofd niet koel kunnen houden. Daarom respecteren de kinderen van een Steenbok haar zo.

Schorpioen

Commanderen, dat zit in het bloed van de Schorpioen. Ze hebben een krachtige en intense aanwezigheid, het kan ze niet schelen wat anderen van hun ouderschap vinden. Deze stoere moeders voeden met gemak hun kinderen op. Het zijn wel controlfreaks en ze wisselen snel van emotie, dit kan voor kinderen soms lastig zijn om te begrijpen.

Kreeft

Als Kreeft ben je geboren met een scherp moederinstinct. Je bent van nature een verzorger en een liefdevol persoon. Daarnaast ben je ook echt gevoelig voor de behoeften van anderen. Wanneer er iets gebeurt met diegene waar je veel om geeft, kun je nogal overbezorgd reageren.

Tweelingen

Je bent ongelooflijk nieuwsgierig en lijkt wel de eeuwige jeugd te hebben. Dit trekt kinderen aan, waardoor je een hechte band met hen hebt. Maar aan de andere kant heb je een continu veranderende energie en dit kan enigszins de stabiliteit in huis verstoren.

Stier

Je wordt gekenmerkt door je stabiliteit en kan dit in iedere situatie goed overbrengen. Je houdt graag vast aan je vaste routine en regels. Houden de kinderen zich daar niet aan? Dat stel je niet zo op prijs. Je neemt graag je verantwoordelijkheden, maar kunt daarentegen wel erg koppig zijn.

Ram

Als Ram-moeder ben je erg onafhankelijk en buiten het moeder zijn heb je ook nog een eigen leven. Je weet hoe belangrijk het is om af en toe even tijd voor jezelf te nemen. Als moeder kun je gemakkelijk je grenzen aangeven doordat je een krachtige persoonlijkheid hebt. Soms kun je een beetje heftig overkomen wanneer iemand iets doet wat jou niet aanstaat.

Waterman

De Waterman als moeder is fantastisch: ze is jeugdig en heeft van nature een onafhankelijk geest. Waterman-moeders behandelen hun kinderen als gelijken en soms bijna als vrienden. Dit is natuurlijk ontzettend gezellig, maar zo is het wel lastiger om grenzen te stellen.

Vissen

Moeders met Vissen als sterrenbeeld hebben een geweldig inlevingsvermogen en zijn ontzettend verzorgend. Ze houden, ongeacht wat, onvoorwaardelijk veel van hun familie en staan altijd voor iedereen klaar. Ze zijn erg creatief en stimuleren hun kinderen daar ook graag in. Struikelblokje: ze zijn erg gevoelig en kunnen daardoor soms heel emotioneel reageren als het niet op hun manier gaat.

Herken jij jezelf? Of herken jij misschien je eigen moeder? Laat het ons weten!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.