Vrouw/Praat Mee
806495004
Praat Mee

Worden we preutser met z'n allen?

Blote vrouw met peuter

Blote vrouw met peuter

Vroeger was het doodnormaal om topless op het strand te liggen. Of dit nou met of zonder je kind erbij was. Maar tegenwoordig vindt lang niet iedereen het meer normaal dat kinderen het naakte lichaam van hun ouders zien.

Blote vrouw met peuter

Blote vrouw met peuter

Zo kreeg Katja Schuurman recent commentaar op haar Instagrampost waarbij ze naakt op een bed ligt.

Taboe

Een volger van Katja reageert onder de foto: "Mooi hoor maar wat voegt het toe? Hoe vindt je kind dit?" Ondanks de vele positieve reacties nam Katja de tijd om hierop te reageren. Met haar opmerking wil ze een soort taboe doorbreken. "Dag, mijn kind vindt dit een mooie foto van haar mama. Vindt u dat kinderen hun ouders niet bloot mogen zien? Toen ze geboren werd, lag ik er minder sereen en charmant bij..."

Veel volgers staan achter de reactie van Katja en steunen haar. Zo zegt iemand zegt: "De openheid tussen ouders en kind is juist mooi, waarom zou een mens zich moeten schamen voor een naakt lijf?" En een andere volger schrijft : "Zullen we stoppen met parent bashing?"

Praat mee

Klopt het dat we tegenwoordig preutser zijn geworden in hoe we omgaan met onze kinderen? Mogen kinderen hun ouders niet meer naakt zien? En zou je zelf een naaktfoto op Instagram zetten? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.