Vrouw/Horoscopen
80992848
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 juni - Spanning sluipt je leven in, Steenbok!

Drukte in de kosmos is een voorbode van veel activiteit thuis en op het werk, Tweelingen.

Drukte in de kosmos is een voorbode van veel activiteit thuis en op het werk, Tweelingen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Drukte in de kosmos is een voorbode van veel activiteit thuis en op het werk, Tweelingen.

Drukte in de kosmos is een voorbode van veel activiteit thuis en op het werk, Tweelingen.

VANDAAG JARIG

In financieel opzicht blijft je leven stabiel; je staat er goed voor, al heeft het altijd zin om te proberen je inkomen te verbeteren en schulden af te lossen. Binnen een vereniging waarvan je lid bent, kunnen problemen ontstaan en je zult je er niet aan kunnen onttrekken om je steentje bij te dragen.

RAM

Je energie neemt toe en dat geldt ook voor je populariteit. Durf het risico te nemen je veilige bubbel te verlaten en op zoek te gaan naar iets wat je wijzer maakt. Besteed extra aandacht aan je liefdesleven, kinderen en hobby’s.

STIER

Je kunt geplaagd worden door twijfel of teleurstelling. Het verlangen je terug te trekken kan sterker zijn dan je verplichtingen. Als je nog niet vertrouwd bent met mediteren, is dit een moment om ermee te beginnen. Sluit je aan bij een groep.

TWEELINGEN

Drukte in de kosmos is een voorbode van veel activiteit thuis en op het werk. Tot 2 augustus moet je er rekening mee houden dat geld snel zal komen en weer gaan. Het zal een uitdaging zijn om jouw zuur verdiende geld te behouden.

KREEFT

Er is de komende weken extra aandacht voor persoonlijke financiële belangen. Een project waarmee je onlangs bent begonnen krijgt een duwtje in de goede richting. De kosmos zorgt voor versterking van wilskracht; je wilt winnen.

LEEUW

Je kunt behoefte hebben aan een schouder om op te leunen. In bed blijven kan vandaag aantrekkelijker zijn dan opstaan. Studenten die een examen voor de boeg hebben moeten oppassen niet boven hun boeken in slaap te vallen.

MAAGD

Je belangstelling voor de geheimen van het leven en het heelal neemt toe. Besteed evenveel tijd aan ontspanning als aan werk; een zakenlunch kan tot een romance uitgroeien. Bewaar wat energie voor vanavond en je partner.

WEEGSCHAAL

Je kunt in een netelige situatie terechtkomen die moeilijk op te lossen is. Een besluit zal een vereiste zijn, ook al neig je naar aarzelen. Leen geen geld aan collega’s en ook niet van hen; nare situaties kunnen het gevolg zijn.

SCHORPIOEN

Promotie kan tot enige twijfel aan jezelf leiden. Dat is jouw psychologische saboteur die aan het werk is en heeft niets met de realiteit te maken. Ben je eenmaal aan de slag, dan keert je normale zelfvertrouwen terug.

BOOGSCHUTTER

Houd rekening met iets bijzonders, want de kosmos is zeer levendig. Blijf glimlachen. Steek niet te veel energie in zaken als macht, seks en geld. Het moment kan gekomen zijn om je vleugels uit te slaan en avonturen te beleven.

STEENBOK

Er kan de komende weken een zekere hoeveelheid spanning in jouw leven sluipen. Je krijgt met zowel assertiviteit als compromissen te maken. De uitdaging is om die met elkaar te rijmen. Vermijd overdreven fysieke inspanning.

WATERMAN

Alles draait vandaag om communicatie. Besteed aandacht aan de mensen die in je leven een rol spelen. Kwesties die te maken hebben met het gezin, huis en relaties zullen de komende weken meer tijd opeisen. Luister naar je partner.

VISSEN

Gisteren kan iets waardevols verloren zijn gegaan; berg zaken beter op en noteer waar. Een kans om achter de schermen te werken bij een groot bedrijf kan precies zijn wat je zoekt. Oriënteer je in de milieubewuste sector.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.