Nieuws/Vrouw
812287218
Vrouw

Robs eerste Vaderdag als alleenstaande vader

Dat het alleen grootbrengen van je kinderen niet makkelijk is, weten alleenstaande vaders maar al te goed. Met Vaderdag voor de deur zet VROUW vier van deze mannen in het zonnetje. Vandaag lees je de ode van Corina aan haar ex-schoonzoon Rob (36).

Als iemand deze Vaderdag wat extra zonlicht verdient volgens Corina, dan is het Rob wel. "Dit wordt voor hem de allereerste Vaderdag alleen met z'n kinderen. Een mooie, maar toch ook moeilijke dag waarop hij wel wat extra positiviteit kan gebruiken."

Pijnlijke momenten

Precies een jaar geleden kwam er een einde aan de relatie van Corina's dochter en haar schoonzoon. "Dat was natuurlijk heel verdrietig, maar gelukkig is het allemaal wel in hele goede harmonie verlopen. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat zo'n echtscheiding ook veel pijnlijke momenten met zich meebrengt."

"Helemaal al die 'eerste keren zonder ...' zijn heel verdrietig. Kerstmis, Oud en Nieuw, verjaardagen... en ook Vaderdag. Mijn dochter heeft inmiddels een nieuwe partner, maar Rob is nog alleen. Hoewel de jongens wel bij hem zijn op Vaderdag, is het natuurlijk tóch anders dan het vieren met je gezinnetje."

Zorgzame vader

"Rob is een hele lieve, zorgzame vader. Ondanks zijn pijn en verdriet stonden zijn twee jongens, 7 en 8 jaar, altijd op nummer één. Als ze bij hem zijn, dan doet hij er alles aan ze het naar de zin te maken. Hij heeft ze er heel liefdevol doorheen gesleept."

"De jongens vinden het ook heerlijk om tijd door te brengen met hun vader. Hij is echt een hele speelse vader. Hij is dan misschien 36 jaar, maar als hij bij z'n zoons is, dan is het soms zelf net weer een kind. Heerlijk om naar te kijken als grootouders!"

Onvergetelijke dag

"Hij is een geweldige vader en nu Vaderdag nadert, zien wij als opa en oma het verdriet in zijn ogen. We zouden hem daarom op deze Vaderdag zó graag even in het zonnetje zetten. Gewoon omdat hij het na deze moeilijke periode zo enorm verdient!"

Jij op VROUW

Is het ook jouw eerste Vaderdag alleen met je kind(eren)? Of kun jij je die eerste Vaderdag nog herinneren? Is er iets wat je tegen Rob zou willen zeggen?

LAAT DAN HIER JOUW GEGEVENS EN VERHAAL ACHTER

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.