Nieuws/Vrouw
820822390
Vrouw

Hello aardetinten, goodbye huidskleur

Shinen in aardekleuren: nude is de nieuwste trend

Shinen in aardekleuren: nude is de nieuwste trend

De riante omaslip is de nieuwste trend! Zo kopte de New York Post deze week. Dit naar aanleiding van sterren als Rihanna (31) en Kim Kardashian (38) die de string in de ban lijken te hebben gedaan. Dat was even schrikken maar gelukkig loopt het zo’n vaart nog niet want ook deze wereldsterren beseffen dat ze zonder sexy ondergoed niet lang zullen meetellen.

Shinen in aardekleuren: nude is de nieuwste trend

Shinen in aardekleuren: nude is de nieuwste trend

Intussen lijkt het er wel op dat er een trend gaande is naar iets meer billen bedekkende lingerie. Met haar lingerielabel Savage x Fenty brengt Rihanna vooral luchtige body’s die niet al te strak zitten. En sexy Kim wist de ogen op haar gericht na een shoot in nudekleurige, ietsje degelijk ogende lingerie ter promotie van haar make-up KKW beauty.

Tekst gaat verder onder de post

Nude

Opvallend is dat naast alle felle en pastelkleurtjes van deze zomer met name de zogenaamde ‘Nude’ kleuren hoog scoren in lingerieland. Deze tinten vervangen de voorheen minder geliefde naturel/huidskleur tint waar niemand echt van opknapte.

Naast zwart en wit zit deze naturel beigetint in het assortiment maar vaak blijft deze kleur liggen in de schappen. Nu is dat uitgebreid met iets flateuzere huidkleurtinten, namelijk alles wat tussen zandkleur, peach, cognac, sahara beige en diepbruin inzit.

Omaslips

Yvonne Meulenbroek van lingeriezaak Andrea Bodyfashion: "Dat klopt, dat is echt een nieuwe kleurentrend. Maar wees gerust, ook in deze aardetinten zijn de omaslips niet aan de orde. Het is wel ter vervanging van de kleur naturel die naast zwart en wit meestal in de basiscollecties zit. Maar die kleur doet niemand goed en het werd hoog tijd voor wat variatie hierop."

Uiteraard weet Kim Kardashian dat ook en zodoende poseerde zij voor haar nieuwe make-up lijn met meerdere modellen. En ja, ook met wat hoge corrigerende slips. "Maar vooralsnog is de hipster de meest verkochte slip.

Strings

Die blijft nooit over, de grote slips wel. We hebben allemaal wel zo’n correctie-exemplaar in de kast maar je draagt het toch niet met plezier; hooguit om een strak jurkje iets beter tot zijn recht te laten komen. De strings zijn trouwens vooral populair onder jongeren maar verdwijnen inderdaad steeds meer uit het lingeriebeeld.

De grootste groep vrouwen kiest op dit moment voor een hipster, die wat lager op de billen valt en korter is afgeknipt en iets meer bedekt maar toch sexy is. De tailleslip volgt mits niet te tuttig, en ook daar zijn kanten modellen favoriet."

Goud

Hoopvol is met name de huidige natureltrend die intussen ook is doorgetrokken naar de badmode. Ook daar zijn de nude tinten favoriet, al dan niet in combinatie met gouden accenten. En ook lingerietops en beha’s in deze kleur (vooral de sportievere modellen) kunnen gewoon op het strand of op een beachparty gedragen worden. Dat staat vooral mooi bij een gebruinde huid!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.