Vrouw/Praat Mee
823845472
Praat Mee

Praat mee

Hoe werkt jouw seks?

Lize Korpershoek (34) is drieënhalf jaar samen met Tim Hofman (31). Maar qua seks botert het niet tussen de twee. „Mijn seks is stuk.” Hoe werkt de seks in jouw relatie?

Gemiddeld hebben de twee één keer per maand seks. „Mijn seks werkt niet, die is stuk en ik vraag me zelfs af of die ooit wel heel is geweest”, vertelt de dertiger in het LINDA. Meiden Winterboek. Ze vertelt dat ze zich niet kan ontspannen en dat de lust verdwijnt zodra het fysiek wordt. „Tim is geweldig maar seks wordt een steeds groter probleem. Ik moet me er echt toe zetten.”

Zelf vraagt Lize zich (ook) af waarom ze niet van seks kan genieten en ze dat gegeven vervolgens niet gewoon accepteert (niet geheel onbelangrijk). „Natuurlijk is het een punt tussen mij en Tim en natuurlijk ben ik bang hem kwijt te raken.”

Praat mee

Zeg eens eerlijk: hoe ’werkt’ jouw seks? Hoe vaak doen jullie het gemiddeld per maand? Hebben jullie dezelfde seksdrive? Of wil de een veel vaker dan de ander? En wie is dat dan? Hij/zij of jij? En hoe beïnvloedt jullie (afwezige) seksleven jullie relatie? Heb jij seks altijd hetzelfde beleefd of is die per relatie anders? Is seks eigenlijk onontbeerlijk voor een liefdesrelatie? Praat mee op de Facebook-pagina van VROUW!

Lizes docu ’Mijn seks is stuk is vanaf 4 december 15.00 te zien op het YouTube-kanaal van NPO3.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.