Nieuws/Vrouw
826757425
Vrouw

Wie zíjn al deze mensen?

HOERA, volgende week begint Expeditie Robinson weer. Eindelijk. De zomer is voorbij, de televisie kan weer aan. De start van het nieuwe tv-seizoen maakt mij altijd een heel blij mens want dat betekent met een dekentje op de bank en lekker mee-twitteren met knullige (Heel Holland Bakt) en/of spannende tv-programma’s.

Een van mijn favorieten is al jaren Expeditie Robinson en dit seizoen blog ik erover voor VROUW.nl. Elke donderdagavond direct na de uitzending zal ik mijn gedachtenspinsels over verbondjes, ruzietjes, eilandraden en wegstemmen met jullie delen.

Allereerst zal ik mijn totaal ongegronde, oppervlakkige eerste indruk geven van de onbekende deelnemers. Sorry not sorry!

Laurie Scheerder is promotiemedewerker en actrice in spe. Ze is gewend om in de aandacht te staan dus dat kan nog weleens leuk worden op een eiland vol ego’s.

Ozgur Aksan wordt op de website van Expeditie omschreven als rustig en explosief. Hij zou vaak op de achtergrond zijn maar ook fanatiek. Ik kan NIET WACHTEN om al deze eigenschappen aangedreven door honger er op hetzelfde moment uit te zien komen. Dat wordt een kermisattractie als je het mij vraagt.

Dominique Hazeleger is een beeldschone globetrotter zo staat er. In mijn wereld is dat een Instagrammeisje dat met instagramvriendje de wereld over trekt om kiekjes te maken van haar in een bootje met bloemenkrans, van haar voor de Eiffeltoren met picknickmand, van haar in een Italiaans dorpje met coupe de gelato die vervolgens aan de kant wordt geschoven voor een bak glutenvrije vegan ijsklontjes. Ze heeft de hele wereld al in haar broekzak maar de Filipijnen staan nog op haar verlanglijstje. Dat gaan we eens lekker doen zonder eten moet ze gedacht hebben en daar heb ik dan wel weer respect voor.

Gwenda Nielen is een strijder. Haar moederrol vervult ze naast een baan als majoor bij de Landmacht. Ik kan nu al niet wachten op het moment dat deze moeder de leiding pakt en iedereen helemaal de moeder commandeert.

Jan Bronninkreef. Boer Jan lijkt zo uit een ander program te zijn weggewandeld maar waarschijnlijk heeft hij al een vrouw en dan wordt zoeken ernaar meestal wel een ding. Hij is een met de natuur staat er en is warm en vrolijk. Deze vaderfiguur is er waarschijnlijk weer eentje die als echte Robinson bestempeld zou kunnen worden maar door slinkse verbondjes van mensen met twee linkerhanden en nul vuurmaakskills net voor de samensmelting als oud vuil weggebonjourd gaat worden. Mark my words!

Robin Bakker is een charmante en sympathieke Rotterdamse havenmedewerker. Hij weet iedereen voor zich te winnen met zijn charmes. Zou er dan EINDELIJK eens een seizoen komen met een beetje seks? Expeditie meets Temptation! Ik hoop het zo.

Sandra Spreij is 51 en streetwise! Streetwise...Dat vind ik altijd zo gek klinken en ik weet nooit helemaal precies wat men hier nou mee wil zeggen. Heeft het met straattaal te maken? Kan ze wijs omgaan met straatverkopers? Heeft ze misschien een boek geschreven Hoe wimpel ik straatverkopers zo snel mogelijk af?

Je hebt er niets aan op een eiland maar ik zou ‘m kopen. Er staat ook nog dat ze coffeeshop-eigenaresse is en een wolf in schaapskleren. Dit kan nog weleens heel spannend worden.

Volgende week bespreek ik de bekende Nederlanders. Want ik heb jullie allemaal al wel weer zien klagen over het feit dat je niemand van de BN’ers kent. En dat terwijl heel Nederland ook al jaren roept het program graag weer volledig met onbekende Nederlanders te zien. Wat willen jullie nou?? ;)

Tot volgende week!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.