Vrouw/Seks & Relaties
834184507
Seks & Relaties

Ella (32) heeft een affaire met de buurman: Ik ben verslaafd aan hem

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van de 32-jarige Ella. Ze is getrouwd en heeft een affaire met haar buurman, die óók getrouwd is. "Ik schaam me dood, maar die man is een verslaving voor me."

Vriendschap

“We wonen in een kinderrijke buurt, zoals dat heet. Iedereen is jong, het krioelt van de peuters en kleuters in de speeltuin en daar zitten wij als volwassenen dan in de zomer regelmatig een hele middag bij, met flessen wijn, kannen limonade en stokbroodjes.

We hebben met heel veel buren een innige vriendschap ontwikkeld. Zo ook met onze directe buurtjes.

Mysterieus

Nando en Willemijn hebben net als wij twee kinderen – nog van dezelfde leeftijd ook. De poorten tussen onze huizen staan eigenlijk altijd open. De kids lopen de hele dag door bij elkaar naar binnen.

Nando is een vrij onopvallende man. Geen extreem mooie vent, ook niet heel opvallend qua karakter, maar hij heeft iets waar ik mijn vinger niet op kan leggen. Iets mysterieus.

Het zijn zijn ogen, denk ik. Al vanaf het begin dat ik hem leerde kennen, voelde ik me tot hem aangetrokken. Bizar, want ik ben nog stapelgek op Reinout, mijn eigen man.

Seksualiteit ontwaakte

Ik schrok er wel van, van die eerste keer dat ik dit gevoel bij mezelf constateerde. Wat moest ik daar nou weer mee? Maar ik vond het ook wel een lekker gevoel. Mijn seksualiteit ontwaakte weer, zo leek het wel.

Als ik Nando zag, kreeg ik kriebels in mijn buik. De schuttingen tussen onze twee huizen zijn laag; als je in de tuin loopt, zie je elkaar altijd. Ineens kreeg ik groene vingers. Plukte ik eindeloos aan de hortensia’s, in de hoop een glimp van Nando op te vangen.

Ik had ook wel door dat hij omgekeerd ook geïnteresseerd was in mij. Zoiets voel je als vrouw. Hij keek me op een speciale manier aan. En zo nu en dan kreeg ik een knipoog van hem. Daar lag ik dan ’s avonds echt langer door wakker.

Fantasie

Als ik seks had met Reinout, fantaseerde ik wel eens over Nando. Superslecht natuurlijk, maar ik ben benieuwd waar al die andere vrouwen aan denken. Echt niet alleen aan hun eigen vent, dat weet ik zeker! Waarom zou mijn buurman niet mijn geile fantasie mogen zijn? Niemand hoefde dat toch te weten?

Een tijdje geleden was Reinout werken, de kinderen waren naar school, Willemijn was een paar dagen met haar moeder weg en Nando had een speciale schroevendraaier nodig.

Ik liep met hem mee naar het schuurtje in onze tuin waar de gereedschapskist stond, en ineens gebeurde het. Nando pakte mijn beide handen stevig beet en drukte me tegen de wand. Ik voelde dat hij een erectie had, maar heel veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken. Hij zoende me.

Lust

Het was lust. Zoveel lust. Ik kon hem daar ter plekke in die schuur wel uit elkaar trekken. Er kwamen oerdriften naar boven, zowel bij mij als bij hem.

We schrokken er totaal niet van, het was alsof het de normaalste zaak van de wereld was. We hebben het op mijn slaapkamer afgemaakt. Seks in het bed waarin ik die avond weer met Reinout zou liggen. Ik deed het schaamteloos.

Verslaving

We doen het niet veel, maar zo heel af en toe hebben we een uitspatting, zoals we het zelf noemen. Ik kan er maanden op voort. Ik heb niet het idee dat mijn relatie met Reinout er onder lijdt en ik ben ook niet jaloers als ik Nando met Willemijn zie.

Het is een wonderlijke situatie, die ik me soms zelf ook niet helemaal goed kan voorstellen. Ik schaam me ervoor, maar ik kan er nog niet mee stoppen. Die man is een verslaving voor me.

Soap

Ik weet niet waar dit heen gaat. Ik wil mijn huwelijk niet kapotmaken en ik hoef ook geen relatie met Nando. Iets zegt mij dat dit vanzelf dooft, dat de spanning er uiteindelijk af is en we allebei weer doorgaan alsof er niets is gebeurd.

Of misschien hoop ik dat wel. Ondertussen zou de buurt eens moeten weten wat er zich zo nu en dan in een van onze huizen afspeelt. Je zou er een soap over kunnen schrijven.”

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.