Vrouw/Seks & Relaties
835824382
Seks & Relaties

‘Ik heb mijn vriend oraal bevredigd in de auto op de snelweg’

Deze maand start VROUW met de nieuwe rubriek ‘Tussen de lakens’. Hierin vertellen vrouwen over hun seksleven. Het derde verhaal komt van Suzanne (35). Zij heeft een onverzadigbaar libido.

Altijd zin

“Ik heb altijd zin in seks. Het is het eerste waar ik aan denk als ik opsta en het laatste wat door mijn hoofd schiet als ik ga slapen. Oké, nou overdrijf ik een beetje.

Als ik ziek ben of bijvoorbeeld enorm veel stress heb op mijn werk, dan staat het een paar dagen op een lager pitje. Maar objectief beschouwd, kun je echt wel stellen dat ik een extreem hoog libido heb.”

Superjong

“Mijn zin in seks begon al heel snel toen ik begon te puberen. Ik was me heel erg bewust van de veranderingen die mijn lichaam doormaakte en ik vond het maar wat spannend allemaal. Ik was veertien toen ik voor het eerst seks had, met een jongen van zeventien.

Ik was superjong, dat weet ik nu. Maar toen vond ik dat helemaal niet. Ik was er klaar voor. Ik vond het zó spannend, ik had niet veel langer willen wachten.”

Snel opgewonden

“Ik raak heel snel opgewonden. Vroeger lazen we in een tijdschrift voor jongeren met de hele klas verhalen over ‘mijn eerste keer’. We smulden van die stukjes en ik werd er altijd – om het plat te zeggen – bloedgeil van. Dat heb ik nu ik 35 ben nog steeds.

Als ik met een groep vriendinnen op stap ben, komt het gesprek regelmatig op seks. Iedereen heeft dan wel iets spannends te vertellen en al die verhalen maken dat ik het liefst zo snel mogelijk naar huis ga om daar mijn vriend te bespringen.”

Allebei hoge seksdrive

“Mannen hebben altijd zin, is het heersende idee. Dat klopt voor een deel. Mannen hebben vaak zin en ook vaak meer dan vrouwen. Maar er zijn zat mannen die mijn seksdrive niet aankonden. Mijn huidige vriend wel.

Hij heeft net als ik een extreem hoog libido, dus we komen bij elkaar prima aan onze trekken. Het kan ons enorm overvallen en dan móet er op dat moment ook iets gebeuren.”

Bevredigd op de snelweg

“Zo heb ik mijn vriend een keer oraal bevredigd op de snelweg. Hij zat achter het stuur, we hadden het over seks en voor ik het wist, haalde mijn vriend zijn stijve geslachtsdeel uit zijn broek. Ik ben er echt op gedoken, zo spannend vond ik het.

Achteraf hebben we wel tegen elkaar gezegd dat we dat maar niet meer moeten doen. Je zal er in je opwinding een ongeluk door veroorzaken… Het feit dat anderen kunnen zien wat je doet, maakt het voor ons nog spannender.”

Gekste plekken

“We hebben het op de gekste plekken gedaan. En ja, we zijn ook al een paar keer betrapt. Daar moeten we dan heel erg om lachen samen. Ik krijg wel eens de indruk dat het schokkender is voor de persoon die ons toevallig tegenkomt.

We logeerden een keer bij mijn schoonouders, die in België wonen. Ze hebben daar een heel groot huis en we dachten dat we safe waren, in onze eigen badkamer. Maar ineens stond mijn schoonmoeder met een vuurrood hoofd in de deuropening. Ze wist niet waar ze kijken moest.”

Elke dag

“Ik hoor wel eens van vriendinnen dat ze het een keer in de week of eens in de maand doen. Daar kan ik me niets bij voorstellen. Mijn vriend en ik doen het elke dag, soms wel twee keer ook. Ik vind niets lekkerder dan door hem wakker te worden gemaakt voor seks.

Zo halfslaperig in elkaar opgaan, dat is fantastisch. Het scheelt dat we geen kinderen hebben. Wij hebben er dus ook alle tijd voor. Mochten die er ooit komen, dan wordt het misschien wel iets minder. Daar kan ik me echter nu nog helemaal niks bij voorstellen.”

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.