Nieuws/Vrouw
842376737
Vrouw

Marjolein is duidelijk niet de enige die haar kind eens ergens vergat...

verlaten kinderwagen

verlaten kinderwagen

Het verhaal van VROUW Marjolein Hurkmans die haar dochter eens vergat in de auto heeft heel veel reacties opgeroepen. En dan blijkt wel dat niets menselijks ons vreemd is.

verlaten kinderwagen

verlaten kinderwagen

Een bloemlezing. Ester: "Ik had een keertje boodschappen gedaan. Kwam thuis met de auto en heb toen m’n dochter met Maxi Cosie en al op het dak van de auto gezet en ging de boodschappen naar binnen brengen. Nadat eindelijk alles opgeruimd was, ging ik uitgeput op de bank zitten. Ik kijk even naar buiten en daar stond mijn 3 maanden oude dochter nog op het dak van de auto. Oeps!!!!!"

Nina: "Ook ik ben een keer mijn jongste (van drie kinderen) vergeten. Hij was altijd zo rustig en lief. Op weg naar de winkel zat ik me de hele tijd af te vragen wat ik toch was vergeten. Gelukkig ontdekte ik het nog redelijk op tijd en ben met hartkloppingen terug gereden, waar ik een lief spelend mannetje in zijn bedje aantrof. Nooit meer gebeurd maar oh wat herkenbaar dat verhaal van Marjolein."

Vier winkels later

Donya: "Ik heb de oudste (nu 18) wel in de C&A laten staan, en daar kwam ik pas 4 winkels later achter." Ilona: "Ik ben een keer bijna vergeten onze zoon op het kinderdagverblijf te brengen! Het ochtendritueel was altijd chaos met twee kleine kinderen. Later kwam er nog een bij, toen was het helemaal niet meer te doen."

"Een kind naar school en de andere achter in de auto. Eerst kind afleveren bij het kinderdagverblijf en dan door naar mijn werk. Toen ik bijna op mijn werk was zag ik in mijn achteruitkijkspiegel ineens een kind zitten! Oeps... Soms is een rustig, stil en braaf kind helemaal niet handig!"

Schoolplein

Sophie: "Ik bracht altijd de oudste twee naar school na de lunch als de jongste net in bed lag. Op een dag had ik de jongste, toen ruim 1, toch mee genomen. Oudste twee netjes afgeleverd, even gekletst op het schoolplein en weer op de fiets terug."

"Halverwege huis bedacht ik me dat mn voorzitje op de heenweg wel gevuld was... Ik heb nog nooit zo hard terug naar school gefietst! Gelukkig had een collega-moeder haar al gevonden en was ze niet de weg op gelopen."

Supermarkt

Kim: "Zelf ben ik nog nooit de kids vergeten maar mijn moeder mij wel. Ik was nog niet zo oud. Mijn moeder ging met mij in de kinderwagen naar de supermarkt bij ons in de straat. Mijn moeder betaalde aan de kassa en kwam thuis. Niet veel later komt ze tot de conclusie dat ze mij was vergeten."

"Dus terug naar de supermarkt. De kassière had goed voor mij gezorgd. Ze kende mijn moeder wel, want mijn moeder kwam er wel vaker en ze wist dus wel dat ze terug zou komen. Het is nu jaren later en de kassière die mij als baby in de kinderwagen vond werkt er nog steeds. Ze kent me nog altijd."

Druk, druk, druk

Toch kon Marjolein niet alleen op bijval rekenen. Dana: "Ik snap niet hoe het je kan gebeuren. Ik heb twee kinderen waar maar 1,5 jaar tussen zit, een eigen zaak en een man die doordeweeks niet thuis is. Druk, druk, druk!"

"Toch is het mij nog nooit gebeurd. Het is toch net zoiets als je schoenen aantrekken voordat je naar buiten gaat, dat vergeet je toch ook niet?!”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.