Nieuws/Vrouw
852161652
Vrouw

Chantal (35) solliciteerde bij Martijn (44): Hij keek me net iets te indringend aan

Chantal en Martijn

Chantal en Martijn

Vandaag is het nationale secretaressedag. Het grootste cliché in liefdesland is wel een relatie tussen de secretaresse en haar baas. Soms loopt die uit in een fiasco, maar het kan ook goed gaan. Chantal (35) wist tijdens haar sollicitatiegesprek al dat Martijn (44) meer zou worden dan een leidinggevende...

Chantal en Martijn

Chantal en Martijn

"Ik wist halverwege het sollicitatiegesprek allang dat ik de baan zou krijgen. Ik lachte net iets te hard om zijn grapjes, hij keek me net iets te indringend aan. Er was een enorme klik tussen ons, dat voelde ik aan alles. En ik had gelijk."

Kriebels

"Op het werk waren we net twee magneetjes; we trokken elkaar aan maar stootten elkaar nog veel harder af. Het ene moment was hij lief, het andere moment kil en zakelijk. Natuurlijk moest hij wel, want hij was toch mijn baas. Ik was zo ontzettend verliefd dat ik zijn zakelijke houding steeds weer als een afwijzing zag. Zijn complimenten of lieve woorden vergat ik meteen."

"Na anderhalf jaar kriebels in mijn buik en gevoelens die hij maar niet beantwoordde, raakte ik gefrustreerd. Dan vroeg hij me bijvoorbeeld een kop koffie te halen en dan zei ik botweg ‘nee’. Dat kon ik als zijn assistent natuurlijk niet maken en toch liet hij het keer op keer gebeuren. Ik besloot ontslag te nemen, voor mijn eigen bestwil. Binnen een week werd ik ergens anders aangenomen. Ik moest en zou zo snel mogelijk weg."

Vriendschapsverzoek

"Een paar jaar spraken we niet met elkaar, totdat hij me een vriendschapsverzoek stuurde op Hyves. Ik zag ineens een berichtje voorbijkomen dat hij een nieuwe auto had gekocht. Het bleek de droomauto te zijn van de man waarmee ik op dat moment aan het daten was."

"Ik merkte dat de afwijzing nog steeds aan mij vrat en stuurde Martijn een ontzettend lomp berichtje: 'Ik vond jou leuk, daarom ben ik weggegaan. Nu heb ik vanavond een date en ik wil je auto lenen.' Hij stuurde terug: 'Is goed. Hoe laat wil je de auto komen halen?' Die reactie had ik natuurlijk niet verwacht..."

Uit beleefdheid

"Toch wilde ik mezelf niet laten kennen en haalde die avond nog de auto op. Toen ik hem weer zag, kreeg ik weer dezelfde kriebels als dat ik eerder had. Hij was nog steeds zo ontzettend leuk! Ik ben nog wel op date geweest met die andere man, maar dat was meer uit beleefdheid."

"Kwart over negen stond ik alweer voor de deur van Martijn. We zoenden al in de gang en ik ben nooit meer weggegaan. Hij bleek me al die tijd al net zo leuk te vinden als ik hem! Inmiddels zijn we al zeven jaar samen en vormen we een happy family met onze twee kindjes (2,5 en 1 jaar). Het is dus helemaal goed gekomen!"

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.