Vrouw/Horoscopen
860519873
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 8 juli - Blijf je netjes gedragen, Tweelingen!

Haal geen oude koeien uit de sloot, Kreeft.

Haal geen oude koeien uit de sloot, Kreeft.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Haal geen oude koeien uit de sloot, Kreeft.

Haal geen oude koeien uit de sloot, Kreeft.

VANDAAG JARIG

Vriendschappen kunnen dit jaar gedijen maar ook worden getest. Dat kan worden veroorzaakt door persoonlijke drama’s in het leven van anderen, door ingrijpende veranderingen of een gevaarlijke operatie of bijna doodervaring. Je huiselijk leven lijkt voort te rollen in ongewijzigde toestand.

RAM

Je krijgt de nodige antwoorden als je af gaat op jouw onderbuikgevoelens. Financiën kunnen stress oproepen. Betaal schulden liever beetje bij beetje af dan gegijzeld te worden door mensen die betaling eisen. Ga sparen als je geen schulden hebt.

STIER

Een kennis kan je het beste advies geven wat je kunt krijgen. Wees niet te schuchter om hulp te vragen als je die nodig hebt, dat stelt een ander in staat een goede daad te doen. Verdiep je in een zaak waarover je meer wilt weten.

TWEELINGEN

Doe het vandaag als je iets tot op de bodem wilt uitzoeken. Romantische problemen kunnen tot gekwetste gevoelens leiden en tot emotionele manipulatie. Maak geen scène en blijf je netjes gedragen.

KREEFT

Haal geen oude koeien uit de sloot, blijf afzijdig, kies geen partij en speel de een mens niet tegen de ander uit. Emoties kunnen tot onverstandige besluiten leiden. Laat je vandaag liever door je hoofd dan door je hart leiden.

LEEUW

Het is van belang je niet aan jouw verantwoordelijkheden te onttrekken. Er is positief nieuws onderweg over een nieuw vooruitzicht of een bijzondere kans. Reken op een snel resultaat zodra duidelijk is wat er van je wordt verwacht.

MAAGD

Er lijkt sprake van professioneel succes, politieke invloed of een financiële meevaller. Je krijgt een kans een situatie recht te zetten die een bron van zorg is. Vrienden zullen je steunen als jij je in de nesten hebt gewerkt.

WEEGSCHAAL

Binnen een professionele of privé relatie lijkt de komende dagen sprake van irritatie. Een partnerschap kan een definitieve verandering ondergaan die jouw manier van leven zal beïnvloeden. Het kan gaan om manipulatie.

SCHORPIOEN

Pas op als jij je aangetrokken voelt tot iemand die je kan gaan domineren. Laat je niet verleiden tot indiscreties. Zorg dat op het werk jouw goede manieren je niet in de steek laten. Een zakelijke presentatie zal goed ontvangen worden.

BOOGSCHUTTER

Je kunt er behoefte aan hebben alleen te zijn en na te denken. Dit is echter geen goed moment om je in oude emotionele wonden te verdiepen. De trend is romantisch, maar houd jezelf wel in de hand en gedraag je normaal.

STEENBOK

Je hebt vandaag een grote aantrekkingskracht en kunt nieuwe vrienden en aanbidders tegenkomen. Je werkgever zal positief reageren als jij jouw vaardigheden demonstreert en kan je naar een andere veelbelovende afdeling overplaatsen.

WATERMAN

Reken op onverwachte ontwikkelingen op het relationele en financiële vlak. Het word je steeds duidelijker hoe complex menselijke interactie kan zijn. Misschien is het nuttig je even terug te trekken langs de zijlijn.

VISSEN

Als je anderen toestaat jou te ergeren zal dat een tol eisen. Het kan gaan om controle en macht. Zorg dat je iemand hebt die jij kunt vertrouwen en op wie je kunt steunen. Geef jouw grenzen aan en begeef je ook zelf niet op andermans terrein.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.