Vrouw/Horoscopen
861294259
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 7 april - Leen geen geld, Steenbok!

Je kunt fouten ontdekken die door anderen over het hoofd zijn gezien, Ram.

Je kunt fouten ontdekken die door anderen over het hoofd zijn gezien, Ram.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je kunt fouten ontdekken die door anderen over het hoofd zijn gezien, Ram.

Je kunt fouten ontdekken die door anderen over het hoofd zijn gezien, Ram.

VANDAAG JARIG

Venus is jouw liefdesplaneet en zij beweegt zich dit jaar door alle sectoren van jouw horoscoop. Ben je gebonden dan blijft de relatie stabiel. Voor vrijgezellen is er niets tegen een huwelijk, maar de kosmos moedigt het niet aan. Er lijkt geen sprake van echte vlinders in de buik.

RAM

Je kunt fouten ontdekken die door anderen over het hoofd zijn gezien. Gelukkig ben je in staat paniek daarover te voorkomen. Een deadline wordt gehaald als je anderen rustig weet te houden. Zeg een onbelangrijke afspraak af.

STIER

Een besluit overlaten aan een medewerker kan een beoordelingsfout zijn. Tot jouw verbazing en wellicht ook ergernis kan duidelijk worden dat deze er een potje van heeft gemaakt. Er valt nog veel te redden als je in het zadel zit.

TWEELINGEN

Je kunt onder druk worden gezet een besluit te nemen op financieel of privé terrein. Houd rekening met een emotionele uitbarsting. Val niet in een kuil waarin je al eerder viel. Probeer vrij en onafhankelijk te blijven.

KREEFT

Je zult je beter voelen dan de afgelopen dagen en kunt zin hebben jouw routine of omgeving te veranderen. Lees van reinigingsmiddelen de etiketten voor je aan de slag gaat want ze kunnen stoffen bevatten waarvoor je allergisch bent.

LEEUW

Een geschikte dag om over problemen te praten, liefst met een deskundige. Berg waardepapieren bij elkaar op; verlies ervan zou verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Beheers je als je teleurstellend nieuws ontvangt.

MAAGD

Je kunt onder een lading werk bedolven worden als allerlei zaken tegelijkertijd aandacht vragen. Kies prioriteiten. Werk enthousiast, maar probeer niet meer te doen of toe te zeggen dan je aan kunt. Houd rekening met menselijk dwalen.

WEEGSCHAAL

Veranderingen kunnen jou of iemand die je een plezier wilt doen teleurstellen. Ook kunnen financiële restricties verhinderen je aan een belofte te houden. Geef jezelf niet de schuld. Je zult profijt hebben van hetgeen dat je ervan leert.

SCHORPIOEN

Als je gebruik maakt van een rustige ochtend ben je goed voorbereid op de rest van de dag. Je bent opgewassen tegen eventuele tegenvallers. Gebruik jouw talenten; je communiceert goed maar praat niet voor je beurt.

BOOGSCHUTTER

Dring door tot de kern van iets dat je verwart of intrigeert. Je zult veel vragen moeten stellen. Communicatieproblemen kunnen voor oponthoud zorgen en een strak tijdschema verstoren. Een nieuw dieet blijkt effectief.

STEENBOK

Als gisteren rustig verliep zul je vandaag alle zeilen moeten bijzetten. Onverwachte uitgaven en hoge rekeningen kunnen je dwingen maatregelen te treffen om de financiële balans te herstellen. Leen geen geld.

WATERMAN

Je kunt vandaag wat afstandelijk zijn. Je bent met jezelf bezig en zult weinig belangstelling hebben voor anderen. Gebeurtenissen kunnen je echter dwingen jouw houding aan te passen. Arrogantie zal je in een later stadium opbreken.

VISSEN

Het kan een wonderlijke dag worden, maar als je gevoel voor humor je niet in de steek laat valt er iets goeds van te maken. Begin nu niet aan een omvangrijk project. Verdiep je in jouw mogelijkheden maar neem nog geen besluit.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop