Vrouw/Seks & Relaties
869196884
Seks & Relaties

'Ik wil toch ook niet weten hoe jouw nachten met Jackie zijn?'

Ella (41) en Jeff (41) hebben twee kinderen en zijn ruim veertien jaar gelukkig getrouwd. Nadat Ella heeft opgebiecht dat de barman bij haar is geweest, wil Jeff dolgraag weten hoe het was.

Ik blijf heel lang en verbaasd kijken naar Jeff. De angst die ik net nog voelde, maakt opeens plaats voor woede. "Jij vindt dat je er recht op hebt om te weten hoe mijn nacht met die barman was? Ben je gek geworden? Heb ik jou ooit gevraagd hoe je nachten met Jackie zijn? Omdat jij míjn man bent! Daar heb ik dus ook recht op?!" Kwaad sta ik op van de bank. Ik heb helemaal geen zin om nog een minuut langer naast hem te zitten.

Liegen

"Waarom word jij nou kwaad?" vraagt hij kalm. "Ik snap het niet hoor El, jij liegt en bedriegt en nu word je ook nog kwaad op mij? Waar slaat dit op?" Ik probeer na te denken, maar het lukt me niet. "Omdat je zegt dat je ergens recht op hebt, omdat ik jouw vrouw ben. Ik wil helemaal niet met je bespreken hoe het was met de barman. Dat slaat nergens op. Ik wil toch ook niet weten hoe jouw nachten met Jackie zijn?"

“Ik dacht ook altijd dat ik zoiets niet van jou wilde weten. Maar nu je me vertelt dat er een 22-jarige knul op je hotelkamer is geweest, vind ik dat toch wel erg spannend..." zegt mijn man zachtjes terwijl hij opstaat en naar me toe loopt. "Ik ben niet boos El, dat moet jij ook niet zijn." Hij trekt me naar zich toe en zoent me in mijn nek. "Waar was je nou net? Waar ging je naartoe? Je zweet helemaal..." Zijn ademhaling versnelt terwijl hij me nog steviger beetpakt.

Opgewonden

In mijn hoofd duizelen mijn gedachten. Ik had verwacht dat Jeff boos zou worden, met deuren zou slaan of naar Jackie zou vluchten. Niet dat hij opgewonden zou raken van de gedachte dat ik met de barman ben geweest. Enigszins opgelucht sla ik mijn armen om zijn nek en zoen hem terug. "Vertel nou eens El, hoe was het, hoe begon het?", vraagt hij tussen het zoenen door. Ik pak zijn hand en neem hem mee de trap op. "Ik zal het je wel laten zien..."

Een half uur later laat ik mijn naakte lichaam van Jeff af glijden. "En dat meerdere keren?!" Jeff lacht en trekt mijn bezwete lijf weer dicht tegen zich aan. Ik giechel weer en bijt op mijn lip. "Ja. Sorry. Hij had nogal een uithoudingsvermogen." Jeffs lach buldert door de slaapkamer en ik weet even niet waar ik moet kijken. "Sssst, de kinderen!"

De barman

Een tijd lang zeggen we niets en staren naar het plafond. Ik wil van alles aan Jeff vragen, tegen hem zeggen, maar ik weet weer eens niet waar ik moet beginnen. Ik hoor hoe zijn ademhaling langzamer wordt. "Jeff", vraag ik voorzichtig, "wat betekent dit nu voor ons? Ik dacht dat je boos zou zijn, ik dacht dat je misschien weg zou gaan. Ik snap het niet zo goed." Ik hoor hoe ik weer begin te ratelen. "Niet nu El, ik wil slapen, het is al laat." Abrupt draait hij zich om en knipt het nachtlampje uit.

Heel zachtjes sluip ik onze slaapkamer uit naar beneden. Ik pak mijn telefoon en zie de gemiste oproepen en berichtjes. Van Saar, Lize en de barman. De barman heeft me maar liefst zes keer gebeld en ik heb meer dan tien berichtjes van hem ontvangen. Ik kan het nu echt niet aan om hem iets terug te sturen. Mijn hoofd tolt en mijn lijf is moe. Nadat ik een lange, hete douche heb genomen kruip ik terug in bed tegen Jeffs rug aan, ik sla mijn armen om hem heen en kus zijn schouders. "Ga weg El, laat me met rust."

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.