Vrouw/Seks & Relaties
870746581
Seks & Relaties

Fanny (23) is een sugarbabe: Laat ze maar betalen voor seks met mij!

Fanny verdient haar geld tussen de lakens

Fanny verdient haar geld tussen de lakens

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Fanny (23). Fanny heeft geen zin in een slecht betaald bijbaantje naast haar studie. Daarom laat ze haar lifestyle bekostigen door een paar sugardaddy's.

Fanny verdient haar geld tussen de lakens

Fanny verdient haar geld tussen de lakens

"Ik heb momenteel drie verschillende sugardaddy's; dat is meer dan genoeg. Het zijn wat oudere rijke zakenmannen die blijkbaar thuis op seksueel gebied niet kunnen vinden wat ze zoeken. Dus hebben ze via een bureau een sugarbabe gevonden. En dat ben ik. In ruil voor seks betalen zij mijn onderhoudskosten. Inclusief mijn dure designertassen."

Altijd seks

"Studiegenoten denken dat ik rijke ouders heb. Op de universiteit loop ik met een Louis Vuitton tas aan mijn arm en ik heb een kast vol designerkleding. Mijn ouders zijn niet arm, maar zeker niet zo rijk dat ze mij op die manier kunnen sponsoren. Dát doen mijn drie sugardaddy's. Gemiddeld spreek ik twee keer per maand met ze af. Ze variëren in leeftijd van 44 tot 58 jaar. We gaan dan uit eten, hebben een fijne avond en daarna altijd seks. Dat hoort erbij - it's part of the deal.

De enige vriendin die ik erover heb verteld, vroeg mij of ik me geen hoer voelde. Natuurlijk heb ik daar ook weleens over nagedacht. Een van mijn sugardaddy's betaalt een groot deel van mijn huur. Het geld wordt dan wel niet op mijn nachtkastje gelegd, maar feitelijk komt het op hetzelfde neer. Het verschil zit 'm erin dat ik deze mannen zelf heb uitgezocht. Ik bepaal dus zelf met wie ik seks wil hebben. Ik moet er niet aan denken een sugardaddy te hebben waar ik niets voor voel."

'Gelukkig getrouwd'

"De drie mannen met wie ik date, zien er - ondanks hun leeftijd - alledrie goed uit. Ze zijn grappig, gezellig, welbespraakt en fijn gezelschap. Seks met hen is geen opgave. Dat zou het wel zijn als ik als prostituee zou werken. Dan moet je maar zien welke klant er aanklopt. En die kun je moeilijk weigeren omdat je ze niet aantrekkelijk genoeg vindt.

Ik heb via een site contact met deze mannen gelegd. Daardoor weten we allemaal waar we aan toe zijn. Zij weten dat ik niet op zoek ben naar de man van mijn dromen. En omgekeerd weet ik dat zij na de seks met mij weer gewoon tussen de lakens bij hun echtgenoten kruipen. Want dat zijn ze alledrie: 'gelukkig' getrouwd. Sterker nog, ze hebben alledrie kinderen. Het thuisfront moest eens weten."

Oordeel

"Ik heb het met hen niet teveel over hun privésituatie. Vaak gaan we lekker uit eten of kijken we in een hotel een film. En dan is er seks. Een van mijn sugardaddy's is heel dominant. Hij houdt van dat machtsspel. Ik vind het prima. Het windt mij ook wel op. Wat dat betreft is het voor mij win/win; ik krijg er geld én seksuele bevrediging door. Inmiddels ben ik al ruim een jaar niet meer met een man van mijn eigen leeftijd naar bed geweest. Daar heb ik geen behoefte aan. Jongens van mijn leeftijd zijn nog zo puberaal...

Dit leven vraagt de nodige planning en leugens. Mijn vriendinnen hoeven wat mij betreft niet te weten waarom ik ergens niet bij kan zijn. Mijn ouders hoeven ook niet te weten hoe ik aan al die dure spullen kom. Zij denken dat ik freelance vertaalwerk doe. Prima! Want als ze weten wat ik écht doe, worden ze helemaal gek denk ik. Het heeft geen nut er eerlijk over te zijn. Niet veel mensen kunnen hier mee omgaan. Een oordeel is snel gegeven. Ik blijf het niet de rest van mijn leven doen, dus waarom zou ik het opbiechten. Iedereen heeft zo z'n geheimen, toch?"

Goed geregeld

"Soms kan ik wel eens jaloers zijn op vriendinnen met een vaste relatie. Zij hebben een man die echt van ze houdt, ik niet. De mannen met wie ik het bed deel, hebben naast mij wellicht ook nog andere sugarbabes. Ik wil het niet weten. Ze doen maar. Maar ondertussen heb ik goede seks, een goed gevulde bankrekening en kan ik rustig mijn studie afronden zonder dat ik tot diep in de nacht in de horeca moet werken. Goed geregeld toch?"

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook jouw Tussen de lakens verhaal vertellen?

Laat het ons weten

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.