Nieuws/Vrouw
870811349
Vrouw

Als anderen niet discreet met jouw persoonlijke informatie omgaan

Vrouw op telefoon

Vrouw op telefoon

Dromen zijn perfecte wegwijzers, mits we in staat zijn die te ontcijferen. Daarom biedt VROUW de mogelijkheid een bijzondere droom in te sturen voor een droomanalyse van astrologe Nathalie Kriek. Deze week de droom van Stephanie.

Vrouw op telefoon

Vrouw op telefoon

DE DROOM

Stephanie: Ik heb steeds vaker een droom waarin ik probeer een bericht op mijn telefoon te versturen , maar dat lukt dan telkens niet. Vaak is de boodschap die ik wil versturen dringend van aard, alleen is er telkens een andere situatie. De persoon naar wie ik het wil tikken, verschilt ook, maar is wel altijd een naaste. Het lukt mij maar niet om de tekst te tikken die ik wil overbrengen, terwijl ik de telefoon gewoon vast hebt.

De betekenis

Nathalie: Deze dromen kunnen betekenen dat je - in het dagelijks leven - degenen die je in je dromen probeert te berichten, iets zou willen vertellen, maar onbewust twijfels hebt of je dit nu wel zou doen. Omdat je wellicht twijfelt over het feit of de anderen wel baat zouden hebben bij deze informatie, of er juist alleen maar boos of verdrietig om zouden worden.

Of je hebt twijfels of deze personen misschien niet discreet met jouw persoonlijke informatie om zullen gaan. Daarom word je in je droom onbewust tegengehouden om de berichten daadwerkelijk te versturen.

Op social media of App zeggen we ook vaak dingen die we anders niet zomaar zouden zeggen. Deze droom kan dus ook de boodschap inhouden dat het goed is om (weer) meer persoonlijke gesprekken te voeren. Ouderwets; face to face. Omdat bepaalde uitspraken dan toch anders - beter -overkomen dan via het scherm.

Advies

Eigenlijk is dit vooral een droom die je laat weten goed na te denken over wat je tegen bepaalde personen zegt via niet gesproken berichten. Dit kan verschillende redenen hebben. Je kunt er iemand onbedoeld mee kwetsen of boos maken, maar het is ook mogelijk dat zij jou zouden kunnen kwetsen door niet discreet met jouw berichten om te gaan. Misschien is het beter om met sommige mensen weer eens persoonlijk af te spreken?

Will jij ook een droomanalyse van Nathalie?

Upload dan hier je droom!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.