Vrouw/Horoscopen
876026009
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 14 januari - Zoek rust om tot jezelf te komen, Vissen

Praat met familie of een deskundige als je in de knoop zit met een ex, Steenbok.

Praat met familie of een deskundige als je in de knoop zit met een ex, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Praat met familie of een deskundige als je in de knoop zit met een ex, Steenbok.

Praat met familie of een deskundige als je in de knoop zit met een ex, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Omgaan met rebellerende jongeren kan je al jaren moeite kosten, maar komend jaar kun je meer vat op hen krijgen. Als Steenbok straal je graag autoriteit uit, maar dat werkt niet bij elk kind. Als je iets moet verbieden (en waarom zou je niet?) leg dan uit waarom en neem daar de tijd voor.

RAM

Gebrek aan zelfvertrouwen kan je ineens parten spelen. Ga niet af op adviezen van vrienden als deze je verwarren. Neem evenmin een besluit om anderen te plezieren. Bewaar de bonnen van de aankopen die je vandaag doet.

STIER

Een oude bekende kan onaangenaam of huichelachtig doen. Laat het een sein zijn de brug naar het verleden te sluiten. Het is tijdverspilling om mensen van jouw visie te overtuigen als zij vasthouden aan een andere mening.

TWEELINGEN

Degenen die onderhandelen over de aankoop van onroerend goed kunnen het eens worden. Misschien ben je weinig enthousiast als je wordt overgeplaatst, maar voor echte vrienden betekent uit het oog, niet uit het hart.

KREEFT

Relaties kunnen jouw denken en daden beheersen. Trek je terug om mentaal orde op zaken te stellen. Uitdagingen kunnen je kracht testen, vooral op het persoonlijke vlak. De manier waarop je nu opereert kan je leven gaan bepalen.

LEEUW

Jouw financiële bewegingsvrijheid kan worden beknot. Vertrouwelijke informatie is goed nieuws voor een zakelijke relatie. Je ziet voordelen waar anderen overheen kijken. Een speciaal project zal je populariteit ten goede komen.

MAAGD

Iemand uit het verleden kan op speelse of verleidelijke wijze in jouw leven terugkeren. Misschien begin je een nieuwe relatie. Wees gul met jouw lof als een kind een geweldige prestatie levert. Over een erfenis kan verwarring ontstaan.

WEEGSCHAAL

Twijfel over een privé- of zakelijke relatie neemt toe. Houd de communicatie open en zeg liever wat jou dwars zit dan het op te kroppen. Je fantasie kan de realiteit overschaduwen. Pas je aan als financiële middelen beperkt zijn.

SCHORPIOEN

Iets in het verleden kan door jouw hoofd spoken. Probeer te analyseren waarom. Misschien wil je onderbewustzijn jou iets duidelijk maken. Een gesprek met ouders kan informatie opleveren. Houd wat je gelooft voor jezelf.

BOOGSCHUTTER

Let op persoonlijke eigendommen; van zorgeloosheid kan iemand misbruik maken. Ben je thuis iets kwijt, dan zul je dat niet snel terugvinden. Geen gunstige dag om te speculeren. Geldgebrek kan plannen torpederen.

STEENBOK

Bij een vergadering of zitting kan plotseling jouw aanwezigheid worden verzocht. Ga, en concentreer je. Praat met familie of een deskundige als je in de knoop zit met een ex. Teken niet te snel een verklaring of contract.

WATERMAN

Je bent gevoeliger voor de stemming van mensen om je heen dan anders en je kunt emotioneel betrokken raken bij hun angsten en zorgen. Zoek rust om tot jezelf te komen. Tracht geen hulp te bieden als je daartoe niet bevoegd bent.

VISSEN

Eerdere plannen kunnen opnieuw gepresenteerd worden en dat zal jou niet enthousiasmeren. Weet de mensen die altijd achter jou staan naar waarde te schatten; wees dankbaar als vrienden van vroeger nog steeds met je in contact blijven.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.