Nieuws/Vrouw
882119163
Vrouw

Creëer de perfecte huid met deze 5 beauty hacks

Al zien we er volgens anderen vaak stralend uit, wij spotten zelf toch altijd net even dat éne plekje op ons gezicht waar we ons mateloos aan ergeren. Hoe maak je nou echt korte metten met een onzuivere huid? Straks weet je het!

Ken jij deze 5 tips al voor een mooie huid zonder oneffenheden? Check ze hier!

1. Cosmetische acupunctuur

Ja, er komen naalden bij kijken, maar deze vorm van acupunctuur – eeuwen geleden ontdekt door Chinese keizerinnen – helpt wel om je gezicht jong en strak te houden.

Kort gezegd gebeurt er dit: er worden kleine naaldjes in de energiebanen van het gezicht geprikt, die ongeveer 20 minuten blijven zitten. Deze behandeling zou ervoor zorgen dat de energie in je gezicht wordt versterkt.

Volgens experts worden diepere rimpels minder zichtbaar, wallen onder ogen verdwijnen en hangende oogleden worden gelift. Zeker het proberen waard dus!

2. Kleur corrigerende producten

Vergeet de eentonige witte en beige crèmes, focus je meer op de kleur! Van primer tot concealer, er zijn genoeg producten om je huid te laten stralen.

Als je bijvoorbeeld donkere kringen of littekens wilt maskeren, kun je het beste een product kiezen met een gele ondertoon. Voor het neutraliseren van roodheid kies je voor groen en lavendel corrigeert een vale of gelige teint.

3. Gedefinieerde wenkbrauwen

Wat zouden we toch zonder ze beginnen: goed gevormde wenkbrauwen geven je een stijlvolle look. Een mooie gedefinieerde wenkbrauw opent en lift het gebied rond de ogen, wat je een jongere uitstraling geeft.

‛Brauwen’ maak je simpel voller met een tint in gelvorm. De microvezels die hierin zitten hechten zich aan de haartjes en zorgen ervoor dat de wenkbrauw er voller uitziet.

4. Dry brushing

Je lichaam ‘droog borstelen’ met een speciale body brush (o.a. te koop bij The Body Shop) voordat je gaat douchen, doet wonderen voor je huid. Wat je dan doet, is je huid zacht exfoliëren (op een milde wijze dode huidcellen verwijderen) voordat je de douche instapt.

Het helpt ook om de bloedcirculatie te bevorderen, wat weer zorgt voor een mooie en gezonde huid. Bovendien is het ontspannend en zou het zelfs cellulite verminderen of laten verdwijnen.

5. Perfecte bronzerlook

Bronzer, het laat je stralen alsof je drie weken aan de Côte d’Azur hebt geflaneerd. Helaas kan het je ook een onnatuurlijke look bezorgen, vooral als de bronzer niet subtiel is aangebracht.

Het beste wat je kunt doen, is je bronzer met een klein beetje dagcrème mengen en het gelijkmatig aanbrengen op de plekken die normaal gebruind zouden worden door de zon: op je neus, op je voorhoofd boven je wenkbrauw en op je kaaklijn. Voilà, in een paar minuten heb je een mooie sun-kissed huid.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.