Vrouw/Seks & Relaties
886408403
Seks & Relaties

'Ik was minnares zonder dat ik het wist'

Mirelle

Mirelle

Mirelle (42) kreeg een relatie met een 18 jaar jongere man. Na vijf maanden ontdekte ze dat hij al samenwoonde met een andere vrouw. Zonder dat ze het wist was ze dus minnares in plaats van vriendin... en is dat nog steeds. "Een paar weken later nam hij weer contact met mij op."

Mirelle

Mirelle

Mirelle is een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen en kreeg een jaar geleden weer zin om te daten. Ze installeerde een datingapp en raakte in gesprek met een jongen die loog dat hij 27 jaar was. Ik voelde me meteen tot hem aangetrokken; hij was zo knap! Na vier maanden chatten, besloten we af te spreken. Dat viel niet tegen en we begonnen elkaar daarna regelmatig te zien."

Mijn kinderen

"Op een gegeven moment werd hij nieuwsgierig naar mijn kinderen. Hij zei ook dat hij zelf graag kinderen wilde. Mijn kinderen begonnen ook steeds vaker naar hem te vragen. Ze vroegen zich af met wie ik uren aan het bellen was en om wiens appjes ik steeds moest lachen. Na drie maanden daten, stelde ik hem voor aan mijn kinderen."

"Ze vonden elkaar meteen leuk. Wat een opluchting! Het daten werd daardoor een stuk makkelijker. We konden nu ook overdag afspreken, met de kinderen erbij. Ik ben namelijk werkloos en hij werkte bijna elke avond in de horeca. We lunchten vaak samen met de kinderen en brachten ze dan samen naar school. We begonnen echt een gezinnetje te vormen."

Nooit bij hem thuis

"Toch zette ik soms wel mijn vraagtekens. We spraken namelijk nooit bij hem thuis af, daar gebruikte hij altijd smoesjes voor. Of hij zei: 'Dat komt nog wel'. Ook bleek hij te hebben gelogen over zijn leeftijd. Voor mij was eind 20 een ondergrens, dat hij net 24 jaar was, vond ik wel even schrikken. Daar kwam nog bij dat hij met kerst op het allerlaatste moment afbelde, omdat hij moest werken."

"Op de dag voor oud en nieuw werd ik gebeld door een onbekend nummer en kreeg ik de schrik van mijn leven. Een jonge vrouwenstem zei: 'Volgens mij ben jij Mirelle en heb jij contact met mijn vriend Tom'. Ik kon wel door de grond zakken. Had hij een ander?"

Samen huilen

"Ze vertelde dat zij met Tom samenwoont en dat ze onze appjes had gelezen. Toen ik uitlegde dat ik niet van haar bestaan had geweten en me nu ook een bedrogen vrouw voelde, hebben we samen zitten huilen. Ik bood mijn excuses aan en zij zei dat ze mij niets kwalijk nam. Ze zou bij hem weggaan, want ze was er helemaal klaar mee."

"Ik wilde Tom heel graag spreken, want hij was me wel een verklaring schuldig. Dit bleek echter onmogelijk. Hij had mij geblokkeerd op WhatsApp en nam zijn telefoon niet op. Met zijn vriendin hield ik contact en zij zorgde er uiteindelijk voor dat hij mij een week later belde. Hij bood zijn excuses aan en ging verder niet in op mijn vragen."

Puur lichamelijk

"Een paar weken later nam hij weer contact met mij op. Zijn vriendin was niet bij hem weggegaan, maar hij was van plan om wel bij haar weg te gaan. Hij moest alleen wachten tot hun huis verkocht zou worden. Ik was eigenlijk echt klaar met hem, maar doordat hij mij weer heel veel aandacht gaf en zo’n grote aantrekkingskracht op mij heeft, ging ik weer voor de bijl."

"We begonnen weer af te spreken, maar van praten kwam het niet. Onze relatie werd puur lichamelijk. Mijn kinderen heb ik in de waan gelaten dat we uit elkaar waren, want het voelde niet meer oké om hem te betrekken bij mijn gezin."

Ontzettend lullig

Als ik heel eerlijk ben, voelde het ook wel lekker dat hij met mij wilde zijn, terwijl hij zo’n jong mooi meisje thuis heeft. Toch begon het aan mij te knagen; ik voelde me anderzijds ontzettend lullig naar dat meisje."

"Ze stuurde me op een gegeven moment ook een berichtje: 'Je hebt nog contact met hem, he?' Ik heb eerlijk 'Ja' geantwoord. Het is haar keuze dat ze bij hem blijft, terwijl ze weet dat hij vreemdgaat. Ik zie ook op haar social media foto’s voorbijkomen met Tom, waar ze bij schrijft: 'De liefde van mijn leven'.

Stiekem

"Tom wilde onze relatie wel heel graag verbergen en verplichtte mij om hem niet meer te appen. Elk contact moest op zijn initiatief beginnen. Ook hadden we stiekem contact via een chat van een spelletje."

"Zo zijn we alweer een paar maanden aan het aanmodderen, maar nu ben ik er wel klaar mee. Hij moet gewoon bij zijn vriendin weggaan of mij met rust laten. Ik heb hem opnieuw de keuze gegeven en hij blijft zeggen: 'Ik wil jou, maar ik moet eerst mijn huis verkopen'. "

"Ik heb het contact nu verbroken en gezegd dat als hij mij ooit nog terug wil, hij echt alleen voor mij moet gaan. Maar als hij ooit nog met mij verder wil, zal hij echt door het stof moeten."

Klik hier voor meer informatie

Jij op VROUW.nl

Ben jij ooit minnares geweest, of ben jij het nog? Of ben je eens de dupe geweest van eentje en wil je erover vertellen?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.