Vrouw/Praat Mee
887591048
Praat Mee

Praat mee

Als ’de koude kant’ de familieband verstoort...

Schoonfamilie die niet (meer) met elkaar door één deur kan. Het komt in de beste families voor. Zelfs in de Britse koninklijke familie, nu William (37) en Harry (35) niet meer de band hebben die ze ooit hadden. Herken jij dat in jouw familie: problemen vanwege de ’koude kant’?

Prins William zou boos zijn geweest over het familieverraad van zijn broertje. Maar naast boosheid, is er ook pijn, zo vertelde de oudste zoon van Charles aan een goede vriend. „Ik heb mijn hele leven een arm om mijn broer geslagen en nu kan ik dat niet meer doen. We zijn aparte entiteiten geworden.”

Team

Woede, verdriet, maar ook frustratie heeft de prins in de klauwen. Hij voelt zich in de steek gelaten, nu Harry heeft besloten niet langer ’deel van het team’ te zijn. Toch heeft William de hoop nog niet opgegeven dat hij en Harry ooit weer als vanouds op één lijn komen te zitten.

Vandaag wordt er naar verluidt ’topoverleg’ over Megxit gehouden: op Sandringham, het buitenverblijf van de Queen, staat een ontmoeting gepland tussen de hoofdrolspelers in dit verhaal. Meghan zal ’inbellen’ om de meeting ook bij te wonen.

Sinds de komst van Meghan in Harry’s leven is het feitelijk al hommeles: William zou zijn broertje in het begin van diens relatie al gewaarschuwd hebben, maar Harry koos duidelijk voor zijn nieuwe liefde. Tussen de broers is het daarna niet meer goedgekomen.

Praat mee

Zijn er in jouw familie ook problemen veroorzaakt door ’de koude kant’? Kun/kon jij ook door een aangetrouwd familielid niet meer door één deur met je ouders, broer en/of zus? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.