Vrouw/Horoscopen
888913654
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 17 oktober – Probeer kalm te blijven, Maagd!

Werk jouw dagelijkse routine zo snel mogelijk af, Weegschaal!

Werk jouw dagelijkse routine zo snel mogelijk af, Weegschaal!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Werk jouw dagelijkse routine zo snel mogelijk af, Weegschaal!

Werk jouw dagelijkse routine zo snel mogelijk af, Weegschaal!

VANDAAG JARIG

Belangrijk is om stress te voorkomen door je niet te veel zorgen te maken. Focus liever op je leefwijze dan op kleine pijntjes en geef aandacht aan je kwetsbare punten: voeten, nieren en lever. Meditatie kan daarbij helpen. Familie kan een intense verandering ondergaan die jou zal raken.

RAM

Een goed moment om gevoelens op papier te zetten; schrijf mensen die ver weg wonen. Hun hemel klaart op als ze merken dat jij hen niet vergeten bent. Leg complexe problemen even terzijde, de tijd zal voor een oplossing zorgen.

STIER

Via een erfenis of legaat kun je extra geld ontvangen. Probeer er discreet achter te komen waar je partner veel geld aan uitgeeft. Moeilijkheden binnen een relatie worden opgelost als je eerlijk tegen elkaar bent.

TWEELINGEN

Probeer meer tijd met beminden door te brengen wanneer je binnenkort voor langere tijd op reis gaat. Collega’s zullen oren hebben naar de ideeën die je in de kring gooit en je overtuigingskracht kan hen over de streep trekken.

KREEFT

Een levendige droom kan een toekomstvisie achterlaten; maak er een aantekening van en houd die voor jezelf. Een nieuwe relatie met een buitenlander lijkt heel speciaal maar stel je behoudend op, je bent nu heel beïnvloedbaar.

LEEUW

Maak plannen voor een trouwdag of verjaardag en begin een spaarpot voor de reis van je leven. Zodra je beseft dat je toekomst in je eigen handen ligt, zul je nieuwe mogelijkheden bedenken om die een gouden randje te geven.

MAAGD

Op de werkvloer kan sprake zijn van een ommezwaai. Probeer kalm te blijven en zo tactvol mogelijk. Misschien is dit het geschikte moment om een paar kleine aanpassingen door te drukken. Een politieke kwestie is onomkeerbaar.

WEEGSCHAAL

De wens om de week rustig te beginnen kan al vroeg vervliegen. Crises kunnen uit het niets ontstaan, dus werk je dagelijkse routine zo snel mogelijk af. Gelukkig ben je goed toegerust om problemen het hoofd te bieden.

SCHORPIOEN

Het leven lacht je toe, maar je moet wel oppassen niet te overdrijven. Blijf realistisch bij zakelijke gesprekken en verwaarloos details niet. Een jeugddroom kan nu waarheid worden. Schuif een besluit niet voor je uit.

BOOGSCHUTTER

Een romance is gemakkelijker in stand te houden dan een huwelijk, doordat je beiden over een portie vrijheid blijft beschikken. Wel is het een test voor je relatie hoeveel rekening je bereid bent te houden met elkaar.

STEENBOK

Schuif obstakels opzij en stort je op taken die je hebt verwaarloosd. Vat onmiddellijk de koe bij de horens als er iets broeit onder collega’s, anders escaleert het. Trek niet te snel conclusies en sta ook niet te snel met je oordeel klaar.

WATERMAN

Je zult er zin in hebben om je tanden in een nieuwe uitdaging te zetten. Misschien besluit je opnieuw te beginnen met een project dat niet naar tevredenheid verloopt. Een moeizame relatie kan zich nu goed ontwikkelen.

VISSEN

Houd rekening met een financiële verrassing. Oefen geduld als het tijd en moeite kost om officiële goedkeuring te krijgen voor een gewaagd plan. Het zal nog wel even duren, maar als het licht op groen springt, kun je alle eer incasseren.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.