Vrouw/Horoscopen
889293165
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 juli - Accepteer de uitspraak van een rechtbank, Stier

Werk niet in het weekend, Kreeft!

Werk niet in het weekend, Kreeft!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Werk niet in het weekend, Kreeft!

Werk niet in het weekend, Kreeft!

VANDAAG

Je kunt in de loop van dit jaar een sterke behoefte voelen jezelf te vernieuwen; om af te rekenen met je oude ik en de wereld een nieuwe versie van jezelf te presenteren. Daar is moed voor nodig en daarover zul je tot je eigen verbazing beschikken. Je kunt degene worden die je al langer wilt zijn.

RAM

Streef naar harmonie en goede relaties. Doe zaken of bereid een presentatie voor. Bemoei je echter niet met financiële details. Volg in geval van twijfel liever je intuïtie dan af te gaan op willekeurige gegevens.

STIER

Geef eigenbelang maar eens voorrang; je huwelijk en andere relaties moeten onderhouden worden. Onderdruk elk negatief gevoel en ga ruzie uit de weg. Accepteer de uitspraak van een rechtbank, ook al lijkt deze oneerlijk.

TWEELINGEN

Wees niet te kritisch als je werk van collega’s controleert. Raak evenmin betrokken bij de problemen van iemand die ouder is dan jij. Goede raad wordt toch niet gewaardeerd, zeker niet als die ingewikkelder klinkt dan het probleem is.

KREEFT

Een zakelijk avontuur kan het groene licht krijgen, waardoor je betrokken wordt bij allerlei gesprekken en onderhandelingen. Toon geen teleurstelling als je oorspronkelijke plannen enigszins verwateren. Werk niet in het weekend.

LEEUW

Fysieke inspanning zal minder aan je appelleren dan geestelijke arbeid. Focus op financiële aspecten. Je zult niet ontevreden zijn over het eindsaldo van een administratief overzicht. Probeer, ook als je morgen vrij bent, op tijd naar bed te gaan.

MAAGD

Je geest is scherp en je zult er vlot op weten in te spelen als plannen ineens veranderen. Er kan nieuwe informatie aan het licht komen waarmee je op korte termijn je voordeel kunt doen. Neem binnen een groepering de leiding.

WEEGSCHAAL

Je intuïtie kan je in de steek laten; neem nu geen financiële beslissingen. Door zorgeloosheid kun je onverantwoorde uitgaven doen. Geef liever je liefde dan adviezen. Is er soms sprake van een geheime romance?

SCHORPIOEN

Maak je werk af en concentreer je op uw huis. Werkzoekenden hebben veel kans op succes. Onderzoek een lichamelijke klacht; waarschijnlijk kunt je deze zelf verhelpen met een dieetmaatregel. Pak problemen meteen aan als het thuis rommelt.

BOOGSCHUTTER

Maak zoveel mogelijk werk af voor het weekend begint en laat je daarbij zo min mogelijk afleiden. Geef schrijfwerk je optimale aandacht. Houd rekening met een paar verrassingen; adrenaline zal je op de been houden.

STEENBOK

Probeer met vrienden iets voor de gemeenschap of een goed doel te organiseren. Beloof niet meer dan je kunt waarmaken. Zet geduld en tact in om niet in aanvaring te komen met beminden. Besef dat je niet overal tegelijk kunt zijn.

WATERMAN

Carrière en huiselijk plichten kunnen met elkaar botsen. Je zult keuzes moeten maken en prioriteiten moeten afwegen. Heb je eenmaal gekozen, kom daar dan niet op terug. Wat je vandaag leert, zal je later nog eens van pas komen.

VISSEN

Plannen kunnen in de war geschopt worden door zaken waar je geen vat op hebt. Plan een weekend, alleen met je geliefde en maak een mooie omweg door de natuur naar je bestemming, in plaats van er naartoe te roetsjen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.