Nieuws/Vrouw
907850302
Vrouw

Blog Rick en Linde: Wij gaan voor de volle honderd procent

Rick en Linde behoren tot één van de drie stellen die wij volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun tweede blog schrijven zij over hun meeting met een goede vriend van dr. Hofstra.

Het leukste van de challenge vinden wij het samen koken. We gaan niet meer voor even snel wat op tafel zetten, maar doen steeds beter ons best om ons diner klaar te maken. Daardoor lijkt het nog beter te smaken. Het fijne van de SLIM-recepten is dat ze lekker zijn en je lekker lang vol blijft zitten.

Wijze les

We hebben inmiddels ook een hele leuke en leerzame lezing gehad van Arnesto Ovaa. Hij is personal trainer en fitnessinstructeur bij Sportique in Bovensmilde en bovendien een vriend van Dr. Hofstra. Arnesto is zeer betrokken bij SLIM en steunt ons enorm in deze uitdaging. Hij heeft zijn kennis met ons gedeeld over gezond eten en hoe je het beste resultaat boekt met een training.

Over trainen gesproken: het is zwaar! Gelukkig voelen we ons naderhand echt supergoed, waardoor we gestimuleerd worden om door te gaan.

Goede moed

Bij Rick vliegen de kilo’s eraf: hij is al vijf kilo kwijt! Bij Linde gaat het helaas nog niet zo hard als bij de rest, ‘slechts’ twee kilo. Toch laten we ons absoluut niet uit het veld slaan. We doen alles volgens het schema en we gaan in goede moed verder. We krijgen gelukkig heel veel steun van familie, vrienden, Kimberley en dr. Hofstra. Zij stimuleren ons om er iedere dag weer voor de volle honderd procent voor te gaan.

Links: meeting met Arnesto Ovaa, rechtsboven: sperzieboontjes met kip, rechtsonder:   Gevulde paprika met gehakt champignons ui tomaat en kaas

Links: meeting met Arnesto Ovaa, rechtsboven: sperzieboontjes met kip, rechtsonder: Gevulde paprika met gehakt champignons ui tomaat en kaas

Doe gratis mee aan de challenge!

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.