Vrouw/Horoscopen
909477011
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 15 januari - Zorg dat je partner jou begrijpt, Weegschaal

Ontspan als kosten de pan uit rijzen, Steenbok.

Ontspan als kosten de pan uit rijzen, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Ontspan als kosten de pan uit rijzen, Steenbok.

Ontspan als kosten de pan uit rijzen, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Er zijn dit jaar twee periodes waarin je op je hoede moet zijn in de liefde. De eerste valt rond 16 mei, de tweede op 8 november. Je zult dan je koers moeten herzien en dor hout moeten kappen. Dat geldt voor zowel een eerste als voor een tweede of derde huwelijk en tevens bij volle maan.

ZONDAG JARIG

Normaal gesproken ben je recht door zee en ter zake, maar dit jaar zal jouw manier van spreken genuanceerder zijn en daarbij hoor en lees je niet alleen wat anderen zeggen en schrijven maar zul je je ook bewust zijn van de onderliggende toon van hun teksten en daarmee je voordeel kunnen doen.

RAM

Het is zinvol om na te denken over alles wat je het afgelopen jaar hebt gedaan. Probeer eerlijk te zijn als je analyseert of je je altijd correct hebt gedragen. Leef vanaf nu zelfbewuster en met minder psychologische bagage.

STIER

Als je dit weekend moet werken, kun je op het verkeerde been worden gezet en helder moeten nadenken. Het feit dat je misschien geen zin hebt is voor jouw klanten irrelevant, dus doe gewoon je best en wees vriendelijk.

TWEELINGEN

Als je iets hebt georganiseerd kan het een memorabel weekend worden, al kan een onthulling jou zo onthutsen dat je je er geen raad mee weet. Kies in eerste instantie de kant van degene die zich beroerd voelt.

KREEFT

De kosmos is jou welgezind en je lach zal aanstekelijk werken. Anderen zullen zich tot jou aangetrokken voelen. Een zakelijk voorstel kan te mooi zijn, maar toch waar zijn. Houd wel rekening met je partner.

LEEUW

Je kunt gemakkelijk op iemands tenen gaan staan. Mensen kunnen veeleisend zijn en zich irritant gedragen. Zeg in geval van twijfel niets. Trap niet in de val een keus te doen om een ander te plezieren. Zwijg over persoonlijke relaties.

MAAGD

Onverwachte veranderingen kunnen jouw leven op z’n kop zetten. Ook mensen die je goed kent kunnen dit weekend onvoorspelbaar zijn. Chaos zal zowel fysiek als emotioneel een wissel trekken op je energie en humeur.

WEEGSCHAAL

Een afspraak kan op het laatste moment worden afgezegd of veranderde plannen veroorzaken verwarring in een privé relatie. Zorg dat je partner jou begrijpt. Blijf zondag uit de buurt van mensen met een negatieve instelling.

SCHORPIOEN

Stel je positief op want het kan een hectisch weekend worden. Vertrouw niet op de adviezen van anderen. Als je bang bent dat jouw partner je vergeet terwijl je op reis bent, moet de relatie nader bekeken worden.

BOOGSCHUTTER

Bezigheden thuis kunnen worden verstoord. Communicatief falen zal frustratie oproepen, vooral als de computer het laat afweten. Trek bij zwaar weer alle stekkers uit stopcontacten.

STEENBOK

Ontspan als kosten de pan uit rijzen, anders raak je boven je theewater. Vooral het verenigingsleven van kinderen kan in de papieren lopen. Besef echter dat het geld dat je uitgeeft aan hun geluk goed besteed is.

WATERMAN

Focus op wat je nog voor het eind van de maand voor elkaar wilt hebben. Als je moeite hebt je naast bepaalde mensen staande te houden, moet je een tactiek of houding bedenken waarmee je wel overeind blijft.

VISSEN

Even niet thuis geven lijkt een goede optie. Duik een weekend onder in een omgeving waar niemand jou kent. Motiveer jezelf om je leven een andere richting te geven, maar breng dat vooraf in het reine met je geweten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.